MOBBNING! SKOLPLIKT!

Det måste väl ändå vara det dummaste som finns,mobbning kan aldrig vara bra inte för någon!
Att ha någon man älskar med hela sitt hjärta bli utsatt för detta är så hemskt att det sen pågår i 10år med vädjan om hjälp är så fruktansvärt hemskt det finns absolut inga ursäkter i hela världen för vuxna människor gör så mot ett barn.
Tänk er 10 år i barns liv det är hela deras liv,för oss vuxna är 10 år en del av livet..

För att idagens samhälle kunna få hjälp så ska den utsatte sitta på möten där man blir ifråga satt,ni kan ju tänka er 3-4 vuxna som sitter och tittar på detta barn som redan är utsatt,är det riktigt illa så sitter även de/den som mobbat där med sina föräldrar och är ruskigt sura på förälder och barn som är offret på detta möte...Stackars deras barn som vart elaka och nu måste stå för det..Det slutar med att både den mobbade ja den mobbade med får be varandra om ursäkt!
Varför ska den mobbade be den som mobbat om ursäkt???? 
Hallå får den kvinna som blivet misshandlad i 10 år  sitta på såna här möten och be den som misshandlat om ursäkt och gå därifrån med orden att nu är allt bra????Båda har varit dumma?

Eller säger vi till den som blivet missshandlad eller våldtagen eller kränkt på något annat vis att du måste gå till din arbetsplats och möta dessa människor i 10 år till för annars måste vi vidta åtgärder för du har en plikt att gå till ditt jobb!

Alla barn har skolplikt och att barnet har större skyldighet att gå dit än vad skolan har att se till att våra barn kommer dit är trygga där?!!
Finns det någon förälder som med gott samveta kan skicka sitt barn till en skola där man vet att 1 dag max 2 kommer det funka sen kommer barnet hem med trasiga kläder,fimpar kastade innanför tröjan,mat slängd på sina kläder hånad skrattad åt ,fula ord kastade mot en,blickar som säger mer än ord...

Finns det någon Mamma eller Pappa som kan det???

INTE VI I ALLAFALL!!


Vi vet att skolplikt gäller men vi vet också att då ska barnen vara trygga!

Ett barn som är mobbat kommer inte säga det aldrig någonsin berätta för dig eller skolan hur det är!!!
Ett barn som mobbas vill bara att det ska vara borta...

Tråkigt inlägg idag jag vet,men detta är vår vardag och känns idag så jobbigt!Vårt äskade barn har ändå tur som har tre riktigta vänner!Vilket många som är utsatta inte alls har!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fy så hemskt! Hoppas verkligen att det ska vända för ert barn!! Mobbing är vidrigt.

2009-04-09 @ 14:16:49
Postat av: Emma

jadu jag är så arg att jag kokar men det vet du ju redan grrrrr krama honom från mej

2009-04-09 @ 21:05:09



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback