Hemma igen!

Jaha nu är vi hemma igen!
Kyl och frys är påfyllda och kontokorten tömda!

Vi har även vart hos doktorn med Fiddelie,för att kolla den dumma knölen på nacken.
Det var riktigt lång timme där,Fiddelies dr berättade att just såna knölar på halsen kan tyvärr vara tecken på akut leukemi.
Så det blev till att ta blodprov med blixtens hastighet,det var fruktansvärt att sitta där i prov-väntrummet och vänta på svar,Vi var ute hos Fiddelies pappa som vänta utanför med de små det var som en chock hade aldrig i mitt liv trott att det hade ett samband äns.
Efter en timme ungefär så fick jag svar att det inte var onormalt med höga blodkroppar,så vi kunde (nog)ta det lugnt phuuu...En lättnad kom men ändå gnaggande NOG inte...Så det blev ett prov till och sen åka hem för att komma tillbax nästa vecka...
Väl hemma och med barnen ute lekande började att plocka och dåna lite med en oro i kroppen som liksom jag inte ville äns tala om för då kunde det ju bli så som jag oroa mig för..Mitt idenna tanke ringer telefonen nää tänkte jag orkar inte svara nu...Men ok då och vilken lycka!!! Det var ju dr som sa att de kollat på det andra provet nu oc Fiddelie ser ut att ha en infektion som är på gång då man normalt har 7 i värde men hon hade 39 såååå då kan den knölen vara ett teken på just en infektion!!!

NU DANSAR JAG PÅ ALLA ROSA MOLN SOM FINNS!!!

LYCKA*LYCKA*LYCKA*LYCKA!!!!!!!!!!
Vi måste haft en änglavakt åter igen!



Kommentarer
Postat av: malin

Jobbigt att ni alltid ska få problem :(

Hoppas verkligen det får vara bra nu med dina små barn! Kram

2009-04-24 @ 20:49:12
URL: http://alicesmamma.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback