Jag hatar dessa dagar!

Får inget gjort alls,vill så mycket men kommer inte igång med något! Blir sittande i soffan och kommer mig bara för att göra ett litet ryck i taget och det säger ju sig självt att hemma hos oss är det ganska ogjort!
Antingen allt eller inget annars syns det inte att man gjort något alls...

Så hemma hos oss är det lite mer eller mindre hysteriskt kalabalik aktigt idag! Varför kan jag inte bara njuta av inget göra och bara slöa,iställer för att må så himla dåligt när jag sitter ner!Ärligt tror jag att det är min giftstruma som strular idag igen brukar vara så här då!

Att vi fått ännu en vattenskada gör ju inte saken bättre,nu måste vi riva hela tvättsugan med hall! *intalar mig själv att det inte är så farligt*Men det hjälper INTE! Jag vill inte ha mer sånt här skit nu!!DET RÄCKER MED ALLT ANNAT SOM SKA GÖRAS HÄR HEMMA!!
Det gäller att se livet från den ljusa sidan,nu får jag min tvättstuga som jag drömt om!
Vit med en kaklad fondvägg i olika färger ex Röd,orange,rosa,lime,turkos,lila ränder!En hel vägg med förvaringshylla med läckra korgar med barnens namn! Ja ja dröma är ju inte farligt!

Ska se om jag kan få lite gjort nu,men risken är ganska liten för att inte säga obefintlig!
Kanske glassbaren är ett bättre mål och mer realistikt för mig idag! Jag har en sån där dag som man önskar man kunde spola bort direkt och vakna till en ny bättre dag direkt!!

See you all soon!

Hugs!

Kommentarer
Postat av: annika

Du är inte ensam om det här problemet "var ska jag börja,om och när".Sitter själv och bara tänker vill inte gå in i datarummet för där finns stryktvätten.Barnens rum är fulla med damm,Trädgården full med ogräs osv.Nu står valet mellan att fly hemifrån eller ta tag i allt....pust...

ha det bra Kramis Annika

2009-07-24 @ 17:48:21
Postat av: Jessica svarar!

oh vi får hitta på något du o jag då:-)

så kan vi fly ihop!



kramizz

2009-07-24 @ 17:55:39
URL: http://familjenkidz.blogg.se/
Postat av: johanna

gå till glassbaren...!!

Jag har städat hela huset idag knappt suttit ner på hela dagen....(har väldigt svårt oxå att bara sitta ner o inget göra...det finns ju ALLTID nåt att göra......tyvärr).... Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete....det stämmer bra det.

MAN SKA JU NJUTA AV LIVET...eller???

Det kan ju ta slut när som ju....fast man tänker inte så..

men nu är det klart så jag hoppas att jag inte behöver städa mera innan vi åker till tallin på söndag.....måste packa imorgon bara!!

Ha det så jättebra!

KUL ATT DET GICK BRA FÖR ER IGÅR! tACK FÖR FINA TRÖJOR TILL DUNDER BRA PRIS!

KRAM JOHANNA

2009-07-24 @ 21:23:28



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback