Kidzshopen here i Come!

Ja nu är det jobbartider igen,känner mig riktigt laddad nu!
Det första jag ska göra är att fixa med vår REA!!Måste bara räkna alla lager så de stämmer innan jag kan dra i gång allt!Hoppas hoppas Vickan ska ha lite tid över att hjälpa mig att uppdatera alla lager,kan bli svårt ifs då jag vet att det är fullt upp på KIDZ.
Tar nog med min netbook och kör lagren på den,ger syrran den andra och så kör vi så det  ryker!

Hoppas även på att mitt photoshop har kommit idag så jag kan börja lägga ut höstnyheterna ni vet vart ha,ha www.kidzshop.se lite reklam måste jag få göra*blink,blink*
Jag är ingen höstälskare egentligen,men gillar att plocka upp alla nyheter inför hösten och det gör den allafall roligare!

Men när jag tänker efter,en varm kopp kaffe och krypa upp i soffan med en bra bok och levande ljus en höstkväll det duger det med eller??

Min fråga till er blir:

Vilken årstid gillar ni mest?

Ha en underbar dag alla go vänner!

p,s skulle bli så glad om ni skrev ngt lite till mig,för jag ser ju att ni finns Puss!!






Kommentarer
Postat av: fröken Elin

Svårt att välja årstid, jag gillar dem alla. En sommar med toppenväder slår det mesta, men allra lyckligast blir jag nog när våren står i sin fulla blom (oj, så poetiskt). Då vet man att värmen och ljuset är påväg!

2009-07-29 @ 17:43:07



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback