Semester! och gnäll!

Ja så börjar våran tre veckors långa semester ihop hela familjen som vi vi längtat!
Solen lyser och det är varmt,det är exakt så som man önskar hela året att semestern ska vara och ändå känns det bara jobbigt just nu!

Robin mår bättre men det kvarstår att han har njurpåverkan och de vet inte idag heller vad det är,blir det inte bättre svar på måndag vill de ta prov direkt på njuren för att få en bättre inblick på vad det är som gör att hans njurar reagerer som de gör.

Inatt har jag legat vaken igen,det är nu fjärde natten i rad så jag är rätt  van att inte sova numer!
Vårt sista år har varit ett år fyllt med bekymmer och problem,men jag har stått upp ändå och att allt ordnar sig till slut.

Vi har ett hus som är nybyggt men med hur mycket fel som helst,inte skönhetsfel utan riktiga allvarliga fel som måste rättas till.
-alla våtutrymmen ska göras om det vill säga 4 st..
-taket måste bytas ut.
-köket måste bytas ut,då köksluckorna är för tunga för väggarna,köksbänkarna ska bort då det rinner vatten under så de sväller..
-vi har ingen tele/tv/It kabel i väggen,utan de får hänga ute på ytterväggen då de missat att göra plats för det röret i väggen.
-Ytterdörrar är snea och det blåser rätt in.
-vi har inte fått ngn isolering i väggarna på övervånningen.

Ja jag kan rabbla på i oändlighet här ,beloppet för att åtgärda dessa fel är nästan 1milj kr,det har inte vi!
Vi har en fällande dom mot byggföretaget,som nu har gått i konkurs!

Alicia har under två årstid varit under utredning på barnmottagning och gjort alla undersökningar man kan tänka sig,det har varit en jobbig resa för henne och en stark oro fram och tillbax!

Jag blir dålig i okt-08 och med ständigt sjunkande blodvärde och urtömda järndepåer får dropp och känner mig lite bättre,men får strax det jobbigare med tröttheten igen,orkar inget och blir så andfådd att jag inte kan prata för minsta lilla,hjärtat rusar och jag mår illa,huvudvärk och mitt minne är helt galet minns knappt vad jag ätet till middag *skrämmande*
Till slut går jag till VC och det tas lite prover och jag har Giftstruma och en superhögpuls,för behandling som tyvärr tar lång tid att värka,men när det gör det dååååå gör den det!!Pulsen är fortfarnde hög men nu har jag ny medicin att hämta på apoteket..

Thomas blir dålig riktigt dålig,han mår inte alls bra och får dödångest och panikångest och äter nu medicin mot detta,vilket tar tid att bli bra ifrån.

Alicia får operationstid*lättare op*

Robin får ont i rygg/mage åker till VC remiss till akuten vidare till urologen inlagda i väntan på att komma till njurmedicin och vi vet idag inte vad det är som orsakar Robins njursvikt *detta är det värsta jag vart med om i mitt liv,jag har varit rädd för men nu var jag livrädd*

ja detta är väl vad som hänt och nu har jag tappat kontrollen helt på allt!

Så nu har jag legat att vaken och tänkt ut vad jag kan göra för att underlätta allt elände!
men jag kommer  inte på hur!!

ide'r någon?



Kommentarer
Postat av: Hanna

Försök ta det lugnt på semestern och skippa alla 'måsten'. Du behöver inte ha koll på allt! Även om det känns så :-) Vad är det värsta som kan hända? Försök skala bort alla måsten som inte är helt nödvändiga och rå om varandra istället. Jag tycker det hjälper om man skriver att-göra-listor, då behöve rman int eligga och tänka på natten på allt man måste komma ihåg...Ha ett block brevid sängen om det är nåt du vaknar och tänker på...Försök tömma huvudet när du går och lägger dig genom att visualisera en säck som hänger i äppelträdet utanför, där stoppar du alla jobbiga tankar och oron och så kan du plocka fram det efter en god natts sömn igen :-D Låter fånigt kanske men det funkar faktiskt... Önskar er en härlig sommar, men du tar väl inte semester från bloggen väl? abstinens

2009-07-04 @ 19:36:31



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback