Tjocka människor=dålig karaktär??

Jag  har övervikt och rätt mycket sådan,inte typ 5kg och lite babymage kvar utan minst 20extra obehagliga kilon att bära runt på.
Jag tror jag skulle kunna offra min högra arm för att slippa dem,nää nu tog jag i den vill jag ha kvar.
Jag har testat allt jag kan,men de sitter där som om jag hade limmat fast dem med superlim sånt som aldrig lossnar.
Jag har fått veta att det beror på min ämnesomsättning och att jag samlar vatten.(skulle mitt vatten försvinna så skulle minst 10-15kg försvinna och jag äter furex för det,men det funkar inte bra ihop med levaxinen för då mår jag så dåligt så just nu håller jag upp och då svullnar jag upp..
Att jag älskar Mat är säkert en bedragande effekt den med och som jag är nu liver jag för att äta,inte äter för att leva.
jag försöker hålla igen men det känns så frusterande när jag vet att det inte hjälper*snyft*
Min läkare har sagt att jag inte ska gå på diet eller banta och att jag ska äta av allt men små portioner.
Men ändå jag går inte ner,har ju haft en jobbig tid och då inte haft matlust och ätit mycket mindre än vanligt men går jag ner NOPP snarare UPP...Jag hatar detta framför allt då jag vantrivs med att vara tjock jag kan inte känna mig bekväm med mig själv.
Önskar jag kunde vara en av dem som är kraftigt överviktiga och som trivs med det och glada och stolta för den de är!!

Min fråga idag är:
När ni ser en person med övervikt som jag,tänker ni då usch vilken dålig karaktär hon har?
Eller hur tänker ni?

Undertecknat/
En Tjockis!






Kommentarer
Postat av: Jess

Jag är ju liksom dubbelt upp jämfört med dig så i mina ögon ser du bara mullig o gullig ut! Du har ju dessutom problem med din ämnesomsättning..vilket tar tid att få bukt på! Jag har inget emot andra människor med hull på kroppen och anser inte att de är på ett eller annat sätt bara för att de är större än medel..och vad är egentligen medel? I mitt fall så har allt med dålig karaktär att göra..jag har ätit mig till varenda kilo jag har extra, även om jag aldrig har varit direkt smal så har jag varit betydligt mindre.Ibland undrar jag vad som krävs för att jag ska göra den förändring som krävs för att ändra mitt leverne..ska jag behöva bli sjuk? Men det är väl som med alla andra beroenden..det blir en ond cirkel av dåligst samvete och tröst..

Du är iallafall jättefin precis som du är.. Kram

2009-07-10 @ 12:14:58
URL: http://jessbodin.blogg.se/
Postat av: malin

Jag tänker verkligen inte så, för jag vet hur svårt det är att gå ner, nu har jag inte extrem övervikt men ändå så kan jag må lika dåligt som en med 20 kg övervikt.



Du är jätte fin precis som du är Jessica, det är din personlighet jag tittar efter!

2009-07-10 @ 12:16:56
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: FamiljenKidz svarar ;-)

Malin & Jess

Underbara ni!

Kramar om er massor,för ni är snälla!

2009-07-10 @ 12:52:01
URL: http://familjenkidz.blogg.se/?mp=09212816
Postat av: camilla

nej du är ju inte tjock

du är ju gullig jag har mycket fet på mig väger just nu 110kg vilket gör att jag har typ näst 30 kg övervikt vet hur du känner jag trivs ej här eller och det blir så jobbigt att göra saker.. men på mig som är längre syns det väll inte lika tydligt men dom finns där på baken och magen och låren och så bubbisarna med.....men du är ju inte tjock......

mvh camilla som ska ta en glass i allafall

2009-07-10 @ 13:47:29
Postat av: fru furman

Dålig karaktär?-Bara för att man inte är smal?



Du har 8 barn och ett företag att sköta, skulle du däremot ligga i soffan och käka grillchips 9-5 utan att resa dig så skulle iaf jag tycka att res dej upp och gör nåt....Men det har inte med storleken på en person att göra.Mannen min har kämpat med sin vikt och han märker skillnad när han hoppar över potatis, pasta och ris. Ersätter det med sallad. Kram Linda

2009-07-10 @ 14:36:09
URL: http://outwitter.blogg.se/
Postat av: Penny

Hej =)



Det var en "bra" fråga. Rent spontant så tror jag det beror lite mer på hur personen framhäver sig själv. Jag vet många "tjocka" som är supersnygga, så det är ju inte storleken som räknas igentligen, men ser jag en "tjock" människa som trycker i sig två menyer på Mc donalds och ser slaffsig ut så dömmer jag nog den personen.



Svår fråga, men jag försökte vara ärlig och hoppas ingen tar illa vid sig!



Jag förstår att det är svårt att gå ner i vikt, jag förstår också beroendet av mat vissa människor har. Jag är beroende av att röka och att äta godis det är inte bättre det.



Kram



2009-07-10 @ 17:07:08
URL: http://pinuppa.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Här börjar det närma sig 30 kg +

Har gått upp nästan 10 kg efter(!) förlossningen men nu hoppas jag det beror på att jag börjat träna och att muskler väger mer än fett optimist Jag tycker jag är rätt fin ändå men gillar inte att se mig själv på bild för då ser jag stooor ut :-( Jag tror det viktigaste är hur men klär sig och känner sig. Om man känner sig fin så är man, men om man känner sig obekväm och missnöjd så syns det. Jag kan m.a.o. tycka att smala personer är mindre attraktiva lika ofta som tjocka...men din fråga rörde ju eg. karaktären :-) Det kopplar jag nog ihop med om personen ser ut att trivas eller ej också... Om en kraftig person ser obekväm ut så tänker jag nog på dålig karaktär och att personen borde göra nåt åt det, men kanske inte vikten utan självkänslan -jag vet ju själv hur svårt det är med vikten :-( Jag säger till mig själv att den här kroppen har fött tre barn och det måste man ju gilla den för :-D Fatta hur mycket du borde älska din kropp! kram

2009-07-10 @ 19:04:48
Postat av: Sara

Inte att någon är dålig människa!! Och äter du för lite går du INTE ner i vikt! Jag åt för lite, därför stannade jag i vikt. Jag provade att äta mer....

Själv går jag på Xtravaganza för att få bort de Xtra kilon jag haft. Min svägerska har gått ner snart 20 kg!! Deras filosofi är bra tycker jag!

2009-07-10 @ 22:24:08
URL: http://lillamimsan.blogspot.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback