Ny dag igen!

Efter en natt med huvudvärk från helvetet så börjar dagen ändå bra eller iallafall okej!Har haft en tycka synd om mig själv natt.Funderingarna kring det ena och det andra har avlöst varandra!Såna där tankar som liksom bara kommer åter fast i olika skepnader samma känsla som liksom  krampaktigt håller sig vid liv i mitt undermedvetna släpper mig bara en kort stund för att sedan ta ett hårt tag i mig igen!
Fick allafall sovmorron ända till 09:40 har hört att de jobbat som tusan i badrummet och i tvättsugan med rördragning men ändå lyckats sova lite,tröttheten tog nog över där ett tag..

När jag kom upp så var Min morbror Fracke här och prata med Thomas och det gjorde Thomas gott,han berättade för honom att han också mått som Thomas gör nu och det var nog vad han behövde höra och även se att nu är ju Fracke bra igen så hoppet kom liksom tillbax för Thomas!
Tack snälla Fracke för du kom och prata med Thomas det behövde han!*kram*

Nu har Thomas åkt med barnen till dagis och lämnar fika till nathalie som givetvis glömt ta med det till skolan idag(börjar tro att hon har samma komihåg som jag*fniss*arma unge)
Sen ska vi sätta oss ner och räkna ut hur många timmar vi har råd att ha städhjälp för det är ett måste för att vi ska bli bra.Även min läkare tyckte att det var det bästa för oss,ju mindre måsten ju fortare kan man återhämta sig och bli frisk och i vår situvation(herregud hur stavas det??) där vi har många barn och tyvärr är sjuka båda två krävs det detta..
kanske 2timmar varann vecka kan vara bra eller 2½ de tar 700:-/timme för två städare.=2800-3150:-/månad det är mycket pengar det!Som man kan göra mycket kul för!Men men nu ska jag/vi bli bra och då gäller det att lyda Doktorn!

Minns att jag babbla om kakel och bråttom,jag har helt glömt bort att titta på kakel och inredning är ju så kul tror fasen jag tappat bort hela mig själv nu!!

Hursom så här har jag tänkt helvit blankt kakel med lite spotlights och ngn infällning i svart kakel(eller ngn annan färg) och inget bubbelbadkar utan tassbadkar....
Nää jag vet inte!!!
Anropar HJÄLP IGEN!!
Kanske något av dessa badkar!



Ha en fin dag!

Kommentarer
Postat av: annika

Bra att du börjar tänka på dig själv.Du vet var jag finns.Många kramar från Annika.(en av medlemmarna i the blue hihi)

2009-06-05 @ 12:34:15
Postat av: jessica

Till Annika!

fnissar högtThe Blue det var tider det dö:-D

kanske vi kan ta en kopp kaffe när du har tid.

Hoppas lilla Ebba är bättre nu,kunde ite ringa blev att rusa till akuten igen:-o

Kram på dig vännen!

2009-06-05 @ 12:58:08
URL: http://familjenkidz.blogg.se/?mp=09212816
Postat av: Hanna

Det bästa med städningen och skatteavdraget är att from 1 juli fakturerar de ju kostnad minus skatteavdrag så då slipper man ligga ute med pengarna :-)

2009-06-05 @ 20:27:02



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback