ohhh vilken dag säger jag bara!

Har ju som jag nämnt tidigare vart hos doktorn igen vilket inte är så lustigt numer för mig ett par besök i veckan är vardag här hemma mer..
Nu har jag iallafall tagit mina prover igen och T3 T4 TCH samt Trak är ej klara,dock fick jag svar på mina blodprov de tog för mina mystiska prickar som de sa var Petekier en liten blödning underhuden mitt blodvärde var bra eller egentligen lite för högt vilket är förvånande då jag haft superlågt under vintern,nu har de skickat allt vidare för att göra en DIFF för att kolla mina vita blodkroppar som ökat lite väl mycket fattar noll men hursom jag kommer inte jaga upp mig för det med nu är ju nojjig som jag är*skäms*
Får alla svar på torsdag om allt är okej.

Har fuskat lite idag med,jag har jobbat på kidz lite,och skit jag som skulle ta det så lungt det bara gick inte stressa upp mig och hålla pulsen låg.Ja det kan jag lova att det var allt annat jag gjorde en stund!
Herre GUD det kom in en galen man som gapa och skrik att jag eller ngn i min släkt kört på hans buss på kungsgatan,hallå jag har NR1 inte kört bil på 3v tror jag men jodå hans bil är trasig och det var vårt fel han var galen stod och hota mig med en påse full med burkar trodde flera gånger att jag skulle få en sjudundrandes smäll av påsen usch vad otäckt det var..Han skrek att han skulle skäma ut mig och min släkt han skulle sitta utanför butiken och skrika hur hemska vi var ,han verkligen vrålade rakt ut! till slut tröttnade jag och sa  att du skämmer mest ut dig själv när du står så här och vrålar..Det skulle jag ju självklart inte sagt men jag var så trött på hans gap och ville bara få tyst på han..Men såklart börja mannen gapa ännu högre och en stackars liten baby som var i butiken vart livrädd*stackars liten* när babyn blev så rädd , då vart jag så arg så det blixtra i mitt huvud sa till gubben att nu får det vara nog nu får du gå ut härifrån och det är nu,jag accepterar inte att du står här inne och gapar så barnen blir rädda GÅ UT!!!
Och vet ni han börja gå ut baklänges men stanna efter halva vägen och börja gapa igen men en kraft i mig tog över så det vara bara för den helt hysteriksa gubben att gå ut från kidz..
Nu efteråt fattar jag faktiskt inte själv att jag vågade han kunde ju slagit ner mig eller vad som helst,polis kom ner till oss och skulle kolla vart han tog vägen,så då passa jag på att fråga om han var farlig och det ända svar jag fick var att kommer han in igen så ska jag ring 112 så förstärkning kommer!han måste alltså var rätt farlig!han var stor med jättestor!!
Alltså vilken hemsk man,han var helt sjukt hysterisk!

Behöver jag tillägga att jag inte gjort mannen ifråga något alls och att jag inte äns vissta vem det var aldrig sätt han förr!

Nog om det och till något roligare,imorgon är det examen och jag har fixat med blommor till barnen som de ska ge sina bästa vänner!
En blomma till fröken och små söta värme ljus till dagis och fritidspersonal för jag gillar dem så mycket!

Önskar att denna rosbukett var min egen(ego eller ego)älskar ju blommor!



Skulle faktiskt inte tacka nej till denna fina blomma heller!*bra smak jag har* skryter bara sådär lite såd et inte osar för mycket*skäms på mig* men den ska Fiddelies snälla Fröken få!

Sist en bild på värmaljusen!



Hoppas de ska gilla allt!

Nu ska jag krypa i säng,imorgon ska Thomas på MR hoppas hoppas nu att allt är bra,så livet kan bli som innan igen!

Önskar er alla en GOD NATT och många fina drömmar!


Kommentarer
Postat av: supermom

Så vackra blommor o fina ljuslyktor! Vad gullig du är...



Usch vilken otrevlig upplevelse med gubben! Fy...

Jag hade nog blivit rädd...



Hoppas allt går bra med MR imorgon för din älskling!

Tänker på er...

2009-06-09 @ 23:38:07
URL: http://mimia.blogg.se/
Postat av: camilla

hej jessica hade mannen i sig tatto på kroppen

eller var han bara stor... kanske kan vet vem den häska är om han är farlig...



jag hoppas ni får det bra i dag kram

bra gjort så ska det va ge dom bara om dom är knäppa rakta tackter

2009-06-10 @ 13:02:48



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback