Tomt...

Så konstigt det känns när inte barnen är hemma,halva skaran sover borta inatt vilket hör till ovanligheten kan jag lova.
Mirellah sover över hos en vän två hus bort för att vara exakt i vårt gamla hem(älskade det huset)de har haft fest där Ada o Mirellah + 11 kompisar,hoppas de haft kul och att de inte vänt upp och ner på hela husetnär Tobbe är så snäll och låter dem vara där:)....
Kevin sover hos Albin o Adam.

Nathali o Alicia sover hos Findus:)de ville inte lämna lille Killen så de stanna kvar,snacka om att de var uppspelta att få sova över och att de är kattvakt! *stora duktiga Nathalie och Lilla rara Alicia*

Lustigt men jag är halv när de inte är hemma,jag har tur egentligen för det är så sällan de sover borta!

Vi var på Ikea idag och kollade på kök,vi planerar för fullt nu och vi börjar med hyllor och förvaring,vi ska ha så mycket praktiska hyllor vi bara kan hitta på det är vi slående överens om,det vi inte är riktigt överens om är färgen på luckorna..
Jag gillar vitt stilrent och fräscht!
Thomas gillar ek!(hade vi i vårt kök i gamla huset(där Mirellah sover över just nu hihi)
Jag kan även tänka mig svarta luckor,men det gillar inte Thomas!
Vi har även pratat om att inte ha överskåp utan en flyttbar köksö istället med förvaring och bara ha hyllor för kökskåp.
För att det ska funka är förutsättningen att vi får lånet beviljat,helt sjukt och riktigt dåligt att vi ska behöva låna till 400 000:- för att kunna få ett fungerande hus och med ett lån på det vi har nu + det så kommer vi inte få det att gå runt..Jag ber dig gode GUD!!!
Jag kommer inte ge mig förrän Curt betalat oss för precis allt vi lägger ut pga hans FUSKBYGGE han ska må exakt lika dåligt som vi gjort!

Oj nu måste jag sova en skvätt även om det är svårt med barn på vift!

Kram alla!



Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback