Vilka goa barn jag har ♥

Tidigt,tidigt imorse runt 6.20 vaknade jag med huvudvärk igen,men nu vet jag att det är som min Morfar sa MIGRÄN stress migrän min mormor var likadan när min mamma var liten.
Det stämmer precis som Morfar sa,man liksom stressar runt och tänker på alla problem och det går inte att koppla bort och då kommer huvudvärken från hell och just så är det nu igen!!

Inatt har jag legat vaken och haft mer eller mindre panik för att min laptop dog igår,ett halvår gammal la den bara av,det är ingen skit dator utan en supebra som vi fick först låna av Robin och senare köpte vi den av honom oh nu är den död och jag har allt mitt jobb i den!!!!
Jag måste få den hel på en gång har aldrig haft en bättre dator..

Så idag måste jag ge mig av med min lap och få den lagad!Går inte att vänta en dag äns!!

Men nu till mina fina barn:)
Eftersom jag hade huvudvärk och inte kunde sova gick jag upp väkte barn som skulle till skolan och fixade med det vardagliga,efter att de större barnen gått gick Eddie o jag och la oss en liten stund och kollade på barnprogram vi kröp ner i sängen under täcket,precis när jag kände att nu släpper huvudvärken och tröttheten kom hör jag steg och förstår att nu är det dags att hoppa upp igen(fick ju vila 20min allafall) så hör jag dem tissla och tassla utanför de smyger in och kryper ner hos mig i min säng shhhh säger de väck inte mamma!
Där ligger de så snällt så jag fik sova 1½timme och nu är huvudvärken borta, barnen och jag är utvilade efter vår sovmorgon!
Underbara barn!

Nu ska vi plocka undan lite här och sen ska barnen till dagis och jag jobba:) NovaStar S/S-2010 på ingång!

Ha en fin dag alla underbara fina ni:)

kram




Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback