Bara jag...

Som blir skogstokig om det ser ut!
Jag ser rött när jag kommer innanför dörren efter en dags jobb och det är stökigt och smutsigt.

Som idag kommer hem från jobbet förvisso piggar än innan jag åkte imorse och det trots att jag haft mycket att göra:)
Känner mig nöjd och glad, då jag är klar med Lollos paket och ja jag tog nog i lite väl mycket denna gång,men det är hon värd lilla sötisen ♥
Lite bråttom var det då jag i grevens tid blev påmind om att jag skulle skura innan jag åkte från butiken ''hönshjärna med en guldfisks minne det är jag'', Alicia och Fiddelie skulle på födelsedags disco hos kusin Ronja kl 15:00..
Så in fort ohh bra de har duschat och ska bara göras iordning våffla hår och på med danskläder:) det är då det blir rött NEEEEJJJJ! de har rivet ut halva garderoben och blandat allt i en hög längst upp i garderoben (oh nej skit skit skit)känner ilskan växa och tjatet kommer i form av en vulkans utbrott jag blir Jessica med horn i pannan!! ''jag som passade på att fixa barnens garderober i förra veckan,det är svårt att hinna när jag jobbar mycket'' börjar titta runt och nej nu ser jag det är ju stökigt med!!!

OH neeeeej!

Det blir som alltid Thomas fel(vilket jag kan tycka lite även nu när jag är lugn och allt ät klart igen att det faktiskt är)han måste ju kolla och hjälpa dem lite de är ju bara 7 och 5 år...
våfflar håret på mina små busiga tjejer och klär dem för kalas,Thomas kör dem till kalaset och vidare till jobbet!

Jag Melwin och Eddie städar och fixar garderoben igen,dammsuger och skurar bäddar och se nu är det rent och fint igen och när jag tänker efter så har nog Thomas hunnit med lite hann med medans jag jobbade för granen är borta och alla tomtar med,frukosten är borta från bordet och allt skräp är sorterat och slängt!

Dessa bråk är mycket vanliga här hemma och grundar sig i att jag vill ha 100 koll på allt rent och fint då mår jag bra,vilket det inte är för Thomas han prioriterar mer att kunna kolla på en film och gör bara det som absolut måstes i hemmet!Han tycker att barnen ska få leka och att de ska plocka undan själva och gör de inte det ja då får det se ut!!
Jag tycker att de ska leka men att efter lek då gör vi iordning innan vi går till nästa ställe så blir det inte så mycket på en gång att plocka och jag hjälper dem så allt kommer på rätt ställe!!

Jag måste ha städat och allt upp plockat för att kunna må bra!!

Hur är det hemma hos er kära läsare??



Ha en underbart fin kväll!



Kommentarer
Postat av: Jenny

Tusen tack för din omtanke, det värmer.. Jo då just nu är allt bra.. Kram Jenny

2010-01-10 @ 01:29:25
URL: http://smulis74.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback