Fick just denna kommentar...

Och jag känner att jag måste svara på detta så inget misstolkas!!
Curt är en talare och detta är hans sista försök att rentvå sig sitt byggfusk!!

Det verkade som att ni nu är i tvist i försäkringsbolaget, för ni fick ju alla försäkringar genom Curt Wrigfors företag för er säkerhet. Dock, den besiktningsman ni valde, uppskattade skadorna till 87 000 kronor, men en annan togs fram, då var ju priset över 900 000. Fast är det inte försäkringsbolaget som nu bedömer att något inte stämmer..för det verkar som att husgrunden var från annan firma... Varför godkänner inte försäkringsbolaget skadorna? Ni verkar hänga ut en person som gjort sitt yttersta, men nu när ni bråkar med försäkringsbolagen,,då nämns inte det..hoppas det blir till ert bästa så er familj kan trivas i ert fina hus :-)


Först vill jag bara påpeka att det finns inga som helst fel på vår husgrund,vi har senast den 9/3 2010 haft ute en besiktningsfirma för ett utlåtande om vår fallande vägg...

På denna besiktning mäts även grunden väldigt noga och det finns inga som hels sättningar i grunden..

Avsaknad vindpapp under träpanelen,att byta ut all träpanel och lägga vindpapp och ny panel + arbetskostnader är mycket dyrt..

Alla våra fyra våtrum är totalt förstorda pga av felaktiga golvbrunnar (detta medl vår kvalitetsabsvarig Curt i ett tidigt skedde innan de var igenkaklade,men curt valde att helt strunta i den info.

Detta har lätt till vattenskada med mögel och allt vad det innebär i alla våra 4 våtrum räkna med ca 100 000 per rum...

Taket är felakriktigt gjort,de har skruvat i plåt taket dessa skurvar komma att lossna och då kommer väta in,plåten är inte heller vikt som den ska så taket måste bort inte billigt att byta tak heller.

Vi har sladdar till telefon/IT/TV hängande utan på husväggen,då de struntade i lägga detta i väggarna,inte heller billigt..

Vårt kök är rent livsfarligt på många sätt,det måste bytas ut inte billigt det heller.

Vi har en vägg som åker ner,denna vägg är det ingen som vet vad det bär med sig när de måste åtgärda den men det kommer inte bli billigt,det finns en teori att det är takkronan som tynger ner den,men här måste expert inkallas inte billigt det heller..

Våra ytterdörrar är helt sneda det snöar in!

vvs,elarbeten,kakling ja alla arbeten i huset ombesörjades av curt Wrigfors (EBP) vi köpte huset nyckelfärdigt.
Det enda som praktiskt taget inte är några fel på är just GRUNDEN som ett annat företag gjort som däremot ser jättefin ut enl besiktningsman..

Jag är säker på att allt det jag nu har nämnt är FUSK och inget annat!

Man glömmer inte att sätta ex vindpapp runt ett helt hus!!

Vi har papper på allt precis allt!

Curt wrigfors detta program och det du försökte skylla på en annan firma fick dig bara att framstå som den fuskbyggare du är!

Kolla på detta!
Synd att det finns fler :(



VI är inte i tvist med försäkringbolag!


Vill även tacka för alla era fina kommentarer de värmer!

Kraam!







Kommentarer
Postat av: lindha

hej jag tycker ni alla varit starka=) tänkte fråga er nu i nuläget e det fortfarande fel på huset e det nptt mer ni håller på med?



tycker verkligen synd om er att ni har blivit lidande pga en dålig människa lycka till med allt



från en som läser din bloog varje dag mvh//lindha

2010-03-18 @ 00:49:03
Postat av: Petra

Hej, vad tråkigt!



När man läser ert inlägg, tråkigt att ni har detta hängande över er. Men försäkringen täcker ju precis det du beskriver. Varför stämde ni Curt, istället för att få genom kraven hos försäkringsbolagen? Ha det bra

2010-03-18 @ 08:19:48
Postat av: jessica

Petra

Försäkringar täcker inte äns 10% av vad det kostar för oss att få det hus vi köpt/betalat Curt Wrigfors för,märk också väl att Curt blev dömd att betala oss ca 900 000:- men då satte han EBP i konkurs...

Vi stämde Curt för att han lämnade oss med ett hus som kostat oss 3miljoner och måste renoveras för minst en miljon innan vi äns kan leva och bo i det utan risk för faror och hälsan.



Man kan säga som så här vi har skador i vårt hus som kostar mer en miljon att åtgärda..

10% av 2 170 000:- är 217 000:- minus självrisker på ca 21 500:- per skada(och vårt hus är som du förstår inte bara en skada) det är vad vi fått och det är max belopp..

Renovera 4 våtrum,byt ut tak,kök,byte av panel + lägga i vindpapp,+ alla andra skador vi har så täcker det ca 10% av kostanden.



Som du förstår så täcker 'inte'försäkringen alla skador utan en liten liten del av alla skador..



2010-03-18 @ 09:19:58
URL: http://familjenkidz.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback