Nu har jag...

Cyklat en mil och gått en rask promenad med Meya på sådär 30min "det började åska lite smått" annars hade jag kunnat gått minst en halvtimme till...Och än har inte kroppen slagit bakut,jag trotsar min läkare nu och vet ni
jag mår bättre än jag gjort på mycket,mycket länge!

Efter semestern ska jag försöka mig på LCHF -Jag vill bli jag igen!!
Eller kanske Viktväktarna?
Har ni några bra tips?

Jag måste ändra om kosten allafall,för nu ska de bort de äckliga parasiterna som omger mig och fram ska min smala kropp igen ;-)...
Tror ni jag kommer klara det??



Kanske,kanske inte men jag vet inte förrän jag testat,det ska vara så gott som omöjligt att gå ner i vikt när man som jag äter thacapzol...Man får nästintill för att inte säga svälta sig och det funkar inte när man ska jobba och vara en bra Mamma..Jag får hoppas på ett under-Ett försök ska jag göra allafall!

Men först ska jag njuta av att vi har semster!!

Sov Gott alla underbara vänner!

Kraaaam!




Kommentarer
Postat av: Hanna

Vilken diet du bör välja beror ju lite på vilket 'matproblem' du har. Jag är sockerberoende och då är det bästa att låta bli kolhydrater annars är det svårt att ha karaktär. Alltså fungerar LCHF bra för mig...men om du inte är svag för socker så funkar ju viktväktarmenyn lika bra. Det braiga med vv är ju deras databas där man kan fylla i allt man äter...då är det ju svårare att fuska :-)



2011-07-22 @ 08:59:47
Postat av: Caroline

Jag vet inte alls hur medicinen fungerar men jag tycker att om du vill ge det ett försök så tycker jag absolut att du ska göra det. Jag tror du klarar det! Men om medicinen gör det nästintill omöjligt att gå ner i vikt så kan det väl ändå vara bra för kroppen att röra på sig? Man brukar bli så pigg, glad och få ny energi av det! Det om något är väl den bästa vinsten.:)



Kram fina du



2011-07-22 @ 09:06:44
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com
Postat av: Jessica

Hanna

Jag har nog alla ätproblem man kan ha



:-s jag kan låta bli att äta helt eller frossa hur mycket som helst,jag älskar god mat och även kakor och bakverk!!:rolleyes:



Me jag är nyfiken på LCHF men vet inte om jag klarar det...Har du tid att förklara det för mig?

Hur det funkar och vad jag får äta osv...



Kramen/J

2011-07-22 @ 12:15:52
URL: http://familjenkidz.blogg.se/
Postat av: Angela

Om du har bestämt dig vännen så kommer du klara det. Jag har gått ner 21 kg. gått från stl 42-44 till 36.

Hur?

Sunt förnyft! Jag kör på tallriksmodellen och utesluter feta saker så som grädde olja. Min mage klarar det endå inte så de e ingen jätte förlust ;-) Man kan äta sånt man vill ha, är jag sugen på¨en bit choklad så tar jag det för jag tror inte på "bestraffning" däremot tar jag choklad i dag så blir det inte mer sen och jag äter absolut inte mer än nån bit. Sen är en gyllende regel... det som inte finns hemma kan man inte äta ;-) åk och handla när du inte är hungrig då är oddsen mindre att du kommer hem med onyttigheter. Testa olika bönor å linser, var inte rädd för det. Jag äter uteslutande bara bönor och sallad istället för potatis ris eller pasta.

Jag är säker på att du hittar ett sätt som är fungerade för dig! men först måste du bestämma dig att du vill ha en förändring och att du är redo!



2011-07-22 @ 20:31:13
URL: http://angiefunderar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback