Gääääsp....

Blev en tidig morgon,efter en ganska sömnlös natt....Väldigt varmt och tre barn som har sparkat och slagits om platsen i min säng+Thomas j-vla snarkmaskin som levt rövare (låter som en industri dammsugare) det är hål i slangen igen!
Så mina timmars nattsömn är lätträknade idag..Trots det är jag ganska pigg!!

Igår läste jag ut min bok,det var den tredje på kort tid,jag älskar att läsa böcker!
Jag läser gärna självbiografier,livsöden som får mig att kasta iväg boken i ren ilska!
Pocketböcker är billiga och då kan man köpa ett gäng på en gång (panik om jag står utan bok)

Mitt boktips denna gång blir Övergiven!




Anya föddes på Irland av ogifta föräldrar, men övergavs av sin mor och växte upp hos sin moster, som älskade henne. Trots detta var hennes barndom i den nya familjen långt ifrån lycklig. Hon misshandlades både psykiskt och fysiskt, också sexuellt. Till slut rämnade tillvaron och hon berättade vad hon utsattes för, vilket resulterade i att hennes morbror sattes i fängelse. När han avtjänat sitt straff, några månader före Anyas tolvårsdag, förlorade hon hela sin familj i ett slag. De dog inte, även om det lika gärna kunde ha varit så. De övergav henne.

Det fanns ingen kvar som brydde sig, så Anya levde som om inte hon heller gjorde det. Hon lärde sig att stänga av, och att inte låta någon komma henne inpå livet. Hon trodde att hon hade jobbat sig igenom sina traumatiska upplevelser, att hon kommit över dem, men flera år senare imploderade hennes liv igen. Flera saker fick samtidigt ett abrupt slut, ett jobb, ett förhållande, pengarna, turen och hon blev hemlös, boende i en bil på en skogsväg.



Läser ni mycket böcker vänner?

Ha en fin dag alla!

Kommentarer
Postat av: johannah

Tack för boktipset! Kanske något jag kommer läsa senare. Jag har mest läst självbiografier de senaste tio åren, har verkligen inte gillat romaner alls. MEN när jag fick barn blev jag tydligen känslig för sånt (verkliga livsöden) så jag har istället plöjt igenom Marie Jungstedts kriminalromaner om Gotland nu i vår, skön läsning där jag kan lägga ifrån mig boken och inte ligga sömnlös och grubbla över världen. Ha en skön dag!(ser ut att bli sol=))

2011-06-07 @ 08:35:47
URL: http://rockbarnettavlar.blogspot.com/
Postat av: Caroline

Jag läser mycket böcker på sommaren av någon anledning. Det blir mest deckare eller mer lättsamma böcker. Precis som tjejen ovan kan jag knappt läsa om tunga dystra livsöden sen jag fick barn. Jag mår så dåligt då, ja som en stor klump av ångest i bröstet. Då väljer jag hellre bort de böckerna och mår bättre istället. :)



Kram kram

2011-06-07 @ 10:21:09
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com
Postat av: Linda

Hål i slangen??? Har han en sådan där maskin mot sömnapne??



Vi verkar ha samma smak på böcker du och jag :)

Läste för ett tag sedan en bok som heter : Gör vad ni vill men döda henne inte!

Titeln säger det mesta.. Blev så arg o gripen av boken att jag kastade den i väggen!

Den är verklighetsbaserad och hemsk. Så är man känmslig ska man undvika denna bok.



Kram

2011-06-07 @ 15:11:14
URL: http://blandadetavlingar.blogspot.com/
Postat av: Angela

Hej finaste,

Vi har bara haft det lugnt och skönt men gjort en massa tel. samtal om veckans sjukhusbesök. Pappa fyllde år i dag oxå, så vi har vart där och firat honom.

Hoppas du hade en bra dag på jobbet i dag vännen :-)

Jag läser det mesta men är ganska kräsen med hur författaren skiver.

KRAM

2011-06-07 @ 19:59:10
URL: http://angiefunderar.com
Postat av: Anonym

Jo, jag läser böcker i perioder, oftast pocket och så ger jag dem till vänner om boken var bra. Tidningar skickas också emellan vänner.



Just nu ligger en klok men rolig bok som heter

"Du är din generation" av Elaine Bergqvist. Den berättar träffsäkert hur vi är som personer i generationer, 40-talister, 60 talister och så vidare. Kan rekomendera den!



SJälvbiografier är bra för det skrivs på ett så äkta sätt. Tack för ditt boktips!



enkla nettan

2011-06-07 @ 22:01:35
Postat av: nettan

Det var jag som skickade in det förra inlägget utan att skriva vem jag var! Så skickar även detta så slipper du undra. Det är fortfarande kvavt ute så jag får skylla på det att jag är så snurrig.



enkla nettan

2011-06-07 @ 22:03:46
Postat av: Fröken M

jag är en Sommarläsare och fullkoligt plöjer igenom böcker soliga dagar !! :) Det där verkar vara en i min smak så den ska jag köpaa !! Många kramar :)

2011-06-08 @ 07:16:12
URL: http://frokenmela.se



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback