Godmorgon min vän...

Det blev en dålig start på bloggandet tyvärr "förlåt" nu ska jag skärpa mig!
Lördagen blev inte alls som tänkt :-(.....
Efter jobbet i lördags jag ner till ICA (tänkte överaska min familj med en god trerätters meny ) så med listan i högsta hugg "just sådana här saker som ex äta en god middag är svårt i mitt sorgarbete men nu skulle jag anstränga mig och det kändes faktiskt ok trots allt"..
Hem med tunga kassar fulle med mat och påse chokladbollar från fiket (barnen älskar dessa chokladbollar ) tänkte
de sklle bli kvällens efterrätt..
Jag börjar plocka upp maten och fördelar olika stationer en för förätten och en för varmrätten "tänkta fota till bloggen jo jag hade som avsikt att börja blogga på riktigt igen.....Det är då det ändras och jag får lägga in all maten i kylen och bege mig till akuten med Thomas :-(..
Jahaa där åkte jag pang ner i träsket med sorg igen ( alla motgångar för mig ner i den svartaste mörkaste grop av sorg och saknad kryddad med smärta )
Thomas har högt blodtryck "177/110" svettas värk i vänster arm och bröst ,orkar inte gå tre meter utan att behöva slänga sig ner i soffan med ett hjärta som slår så hårt att det känns som om det ska sprängas och yrsel på det med sprängande huvudvärk!!
Vi fick åka hem med orden att åka till vårdcentralen på måndag ( idag ) kolla blodtrycket och sen blir det Ultraljuds tid för hjärtat..
Skit också det tar som aldrig slut....
Så igår höll jag typ inte i datorn men nu ska jag försöka skärpa mig och blogga minst två-tre gången per dag!
Kraaaam och ha en fin måndag alla!


Kommentarer
Postat av: Mia

Ta det lugnt! Man måste inte laga trerätters, blogga flera gånger om dagen, ha det välstädat hemma och gud vet vad. Detta samtigt som man sörjer sin pappa, är sjuk själv och har en sjuk man. Det låter helt övermänskligt.



2011-10-10 @ 08:32:31
Postat av: Jessica

Maria!

Du är så klok du :) Tyvärr så är jag helt galen med att sätta krav på mig själv ( mitt stora problem ) försöker att njuta av livet istället men hamnar alltid på ruta ett.Jag måste helt enkelt lära mig att säga nej till mig själv tror jag ;)

Kram och tack för lämnar dina ord på min blogg!

/Jessica



2011-10-10 @ 09:46:46
URL: http://familjenkidz.blogg.se/
Postat av: Fröken M

Jag lider med dig vännen, livet är verkligen inte rättvist och jag hoppas att dagens besök på VC visar att Tomas mår bättre !!

3 rätters kan ni äta en dag när allt är lite lugnare, kanske lite extra "mitt i veckan lyx" om ni orkar :)

Ta hand om er !!

Kramar



ps, burkar säger du - klart jag ska tävla ;)



2011-10-10 @ 10:32:22
URL: http://frokenmela.se



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback