Tänk vad tiden går....

Imorgon blir min lilla stjärna hela tio år, vart i hela världen tar åren vägen??
Det känns om alldeles nyss hon låg i min famn och jag klappade hennes mörka långa hår, ni vet det där
mysiga babyhåret de har när de födds, vad jag älskar den tiden och jag mådde så oförskämt bra när mitt lilla hjärta var liten. Ärligt så var det som att leva i ett lyckorus!!



Bara för att Fiddelie är så otroligt snäll fick hon efter lite tjat öppna ett paket redan idag :D..Och om sanningen ska fram så behövde hon det.
Ni vet Mamman i huset hon är en senil gammal nucka, som inte förstår att ta ur frukten ur skolväskan under jullovet och om jag ska vara mild i min beskrivning så vet jag inte om det är en kiwi eller ett väldigt luddet äpple som ligger där längst ner i väskan och trycker.......Jag tänker inte ta reda på det heller ;).


Men vet ni, det var inte bara Fiddelie som fick paket idag! Utan jag med och vilket paket sen Tusen tack min lilla Flisa för fint paket och orden som stod de värmer hela mitt Mamma-hjärta!


Det finns få saker som jag är riktigt stolt över, men det finns också det som jag är så stolt så jag nästan spricker av och det
är mina älskade barn!!

Mamma älskar er alla åtta så mycket!

Nu måste jag sätta fart, har en låååång-shoppinglista till barnens rum att fixa med nu och vet ni.....Tråkigare saker har jag gort!!

Ha en underbart härlig kväll alla fina!

kramelikram/J

Kommentarer
Postat av: Victoria B

Ja tiden den bara rusar iväg....hoppas födelsedagen blir trevlig!



kram!



2012-01-11 @ 00:05:32
URL: http://vickelido.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback