Skolavslutningen 2012

Skolavslutning eller examen?!
Vad säger du min vän, det känns lite som att på sista tiden kallas det mer och mer för skolavslutning, medans man när jag var liten sa examen :)

Spelat ingen roll egenntligen det är lika fint vad det än kallas, barn som är så fint somarklädda "trots kyla och blåst" inte en läpp hänger ner alla är pirriga och fulla av förväntan över vad sommar kommer att ge!

Jag hoppas att alla barnen kommer få ett härligt sommarlov med bra väder och ett lugn som ger dem alla den lycka de är så värda de små!


Mitt lilla charmtroll, med glimten i ögot -Mamma älskar dig så mycket! Första skolavslutningen för dig, vart tar tiden vägen? Jag skola in dig på dagis precis nyss ju?

Min underbara lilla tjej med en vilja som få kan rubba på, Älskar dig så mycket! Första klass är avklarad och andra klass väntar i höst, jag säger det igen vart tog åren vägen?

Mammas lilla hjärta du är så full av kärlek så det bubblar hjärtan ur öronen på dig, nu slutar du trean, det känns som igår när jag satt och bara njöt av en liten nyfödd baby med massor av svart hår, åter igen varför går det så fort? Älskar dig så mycket!

Åttan du gick ur åttan min älskade tjej, du har alltid haft en extra hand till övers för din gamla Mamma, även om du nu tycker vänner och åka epa är mycket roligare än att vara hemma, så vet jag att du är Mammas lilla tjej , jag säger stoppa tiden lite!! Älskar dig så mycket!


Tänk vänner när vi stod så här i kyrkan och sjöng Flaggan vajar på sin stång, lyssna till vår sommar sång....



Kommentarer
Postat av: Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

Jag brukar säga skolavslutning! :)

2012-06-15 @ 11:17:49
URL: http://caroliinea.bloggplatsen.se
Postat av: Hanna

Verkar som du hann med en hel del avslutningar...det oroar jag mig för när alla tre barnen har avslutning och det krockar

:-s

Än så länge var det bara äldsta dottern som hade avslutning och den var jättefin och oj vad jag grät :-D

2012-06-16 @ 20:52:28
Postat av: Ingrid - Mamma till Zelda

Du har såå fina barn vännen!

2012-06-25 @ 21:50:52
URL: http://p0llys.blogg.se
Postat av: Ingrid - Mamma till Zelda

Du har såå fina barn vännen!

2012-06-25 @ 21:51:30
URL: http://p0llys.blogg.se



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback