Idag kom de sista Frog delarna!


Äntligen så kom de,efterlängtade som få,bugaboo frogis delarna.Medans jag var på Vårdcentralen med min lille PrickigKorv så kom de då äntligen sufletterna och hjulen så nu har vi skickat våra första frogisar,och nu finns det även plommon,svarta och denim frogisar.Ibland får jag liksom stanna upp och nypa mig lite i armen för att förstå att jag har världens Roligaste jobb!


Min lille prickigkorv hade nässle utslag pga av allergisk reaktion,lille gubben som han kliat,vi vet ännu inte mot vad(hoppas inte på våra små hårbollar)nu mår han mkt bättre och fått tavegyl*undra om det stavas så?*så den värsta klådan har lagt sig..


Denna lilla prickigKorv är så kär i sin söta kusin Tindra och idag kunde han inte hålla det för sig själv längre:-)
När hon fått på sig sin fina dansklänning så sa han -j-vlaaa fiiiin du är? han gillar verkligen henne och det är lätt att förstå för hon är en charmis rakt igenom mosters lille sötis!konstigt vilken tur jag har 8 underbara barn och sen är moster till 2 till underbara barn till*

Nu återstår bara för mig att hänga upp lite kläder sen ska jag sova ända tills imorgon bitte!

SovGott alla!!






SJUK!!

Vi är sjuka här hemma*snyft*och jag vill lova att det är den mest sämsta dagen någonsin det kan inträffa på!
Vi väntar in P&T,Teutonia och Bugaboo idag*gulp*allt ska bäras ner i lagret och fort ska det gå är säker på att vi har minst 30 order att skicka i samband med denna leverans!!
Så jag bara måste jobba,ok om det var bara jag som var sjuk här hemma men det är även lilleman Melwin!
Han har fått stora otäcka ilsket röda utslag på hela kroppen som kliar något så hemskt!
+att lillen kräktes ner både Mamma o Pappa inatt!(tror absolut inte det r magsjuka)utan en reaktion på utslagen!
Måste ringa VC nu bums när de öppnar så de kan titta vad det är för reaktion och så det inte är smittsamt..
Själv har jag feber och Hosta från helvetet!**panik**

Ni missar vlä inte vårt Läckra DemoEx på www.kidzshop.se


Nää nu måste jag sätta fart här ligger efter som tusan idag!Seg som kola idag!

Ha en fin dag!




Tack svampBOB!

Du passade min barn medans jag dammsög,skurade och plocka bort frukosten!
Jag bugar och tackar,att du kunde få mina små busar att sitta still mer än 10minuter..

Blev till och med lite stund att sitta här vid datan(för det blev det inget av igår..

Nu ska jag klä på de tre minsta för en dag på Dagis,de gillar verkligen dagis och det är för mig värt mer än guld!
Att kunna lämna dem och veta att det har kul och mår bra,hur skulle jag annars kunna jobba!
Allt beror på att vi har så gullig personal på vårt dagis/fritids!Tack ni alla tjejer och micke med för ni göra mina barns dagar så bra!

Ha en underbart fin dag alla!




Lugn söndag!

Vilken lugn och skön söndag,lite lagom att göra.
Börja bra,fick sova länge tack snälla Pappa Thomas*puss*
Efter frukosten blev det snabba drag,kanin och marsvinsmaten var slut!
Ett snabbt varv med dammsugarn och moppen,hänga tvätten..
Sen blev det raka vägen till Arken zoo i motala..Och där bara var hon lilla sötisen en liten Kopia av vår lilla Perla.
*vill ha,vill ha*det var sekunder ifrån att det kom med en liten kanin till hästholmen men det blev bara hö,halm och pellets.Måste var förnuftig nu och tänka efter en extra gång,kan vi ge den lilla söta kaninen det den behöver i tid och uppmärksamhet..
Så nu har jag tills imorgon på mig att tänka ut om det är det bästa att bli en liten familjemedl till här i Familjen KIDZ..

Om vi hämtar den söta lilla kaninen så kommer hon bli rumskompis med denna sötnos!


Våfflor blev det idag med,mums!!

Bilder på våffelkalaset kommer när jag orkat ladda över bilder..


Trots sovmorgon och att faktiskt klockan bara skulle vara 20:40 nu så är jag trött,får bli sängen tidigt..
Imorgon ska jag jobba igen,hoppas det är mkt att göra*det gillar jag*vet att jag har en hel del vagnar att packa och skicka iväg..
En stor sändning med P&T bör dyka upp imorgon eller tisdag med,så då har vi att göra..
Teutonia bör också komma i veckan+ Lite mer Bugaboo(eller ganska mkt)

Nä nu måste jag kila i säng!

Godnatt!


 





LYCKA!!!

lycka-1.jpg


Sov gott alla!





Äntligen är jag klar!

Nu finns alla Easywalker 2009 på http://www.kidzshop.se/ så skönt!!

Imorgon är det bara ett nyhetsbrev att göra sen kan jag ta helt ledigt och bara njuta av en ledig söndag med familjen.
Inget planerat utan bara ta dagen som den kommer.
Jo en sak har vi planerat Våfflorna de ska bara bli av imorgon...lite tvätt med annars växer högen till taket på ett par dagar.

Alltså jag måste på allvar mist mitt minne helt sista veckorna,förra lördagen började Var f-n är min revy?med Nr ett för mig(ja barnen går före)Magnus Uggla gissa om jag glömde det?? Japp detta skulle aldrig kunnat ske-Jag jessica glömma Uggla på TV omöjligt..Jaha och vad händer idag?Jo jag jobbar förbi hela Uggla Grrrrr!
Hoppas det går i repris under dygnets bästa timmar *gråter hysteriskt*

Vilken goding!!!




Jag har spelat basket!

Japp det är sant! Helt galet jag vet,men så är det.Måste vara typ 20 år sen sist! Roligt var det iallafall.Barnen älskade att ha hela gympa salen för sig själva. Full fart hela tiden,ringarna och snörena var små tjejernas favo och bandy små killarnas..Jag och Thomas gilla basket bäst! Avslutade det hela med havet stormar,och då vart det drag på det hela.. Älskar dem så mycket de är mitt allt! Nähä dags att ta disken och ställa fram lördags godiset.. Ska ni släcka ner 20:30-21:30???




Lördag Morgon och solen lyser!

Som vanligt ville min lille Eddie inte ha sovmorron,fast jag bad så snällt igår! strax före 06:00 ville han upp*gäsp*men men så är det och egentligen ganska bra att komma upp..Man hinner ju med en del då.Får bli tidig lunch med,sambon här hemma har fnatt och hyrt lokala gymnastiksalen 5 lördagar i rad mellan 13-15 så nu blir det till att busa loss ordentligt. Men innan dess ska jag lägga ut Easywalker på www.kidzshop.se som min sjuke lille Kevin(halsont o feber) skulle gjort igår.. Ingen som vill ha lördags terapi i sådär 4-5 timmar?? Anmälan sker här nedan!




Om ni funderar på?

Varför jag byter min header så ofta,så är det för att jag bara måste testa mig fram.. Ha tålomod vi är snart framme!




Trött!

Jag kan inte minnas att jag någonsin varit så här trött! Är jag vaken äns nu när jag skriver tro?! har haft en superbra dag,lagom mycket att göra.. Avbrott på bloggande herre gud!!!!Såg Ni Laila Bagge just?!Vilken dans jag har gåshud hur gör hon?..Underbart fint! WOOOW!!! Första året ever som jag inte vet vem jag håller på,båda kan vinna! Men denna dansen blir svår för Magnus att klå. La undan vårjackor till barnen idag,blev 4 st didriksons med NS mössor till.. Så fina! Nu har jag*bara* 4 kvar att fixa! Oj nu är det Magnus! Den var kul med,men ja Laila slår den nog.. men vad kul de har...




God Morgon!

Vilken underbar start på dagen! Vakna runt 05:45 av lilleplutten i familjen vill upp! Jahaa lika bra att gå upp,in i duschen,borsta tänder och klä sig och lilleman. Väcka systerYster som ska med skolbussen 07:15 fixa frukost alla barn kom och ät! Tvätta och vika tvätt ja hänga upp lite tvätt med... dammsuga skjutsa första busen till bussen,sen hem plocka bort efter en vild frukost. Tvätta lite till,skura och nästa gäng till bussen.... Hem klä de små och borsta deras tänder(det värsta tror jag)ingen ville ha rena tänder idag..Nu är allt klart och jag fick lite tid vid datan innan det bär iväg till dagis och Kidz.. Idag ska min näst äldsta grabb med och hjälpa mamma att lägga in produkter på www.kidzshop.se easywalker är hans första uppdrag..det vill säga 3 modeller och 8 färger av varje så han har nog att göra ett tag *fniss* skönt när barnen kan hjälpa mamma lite på jobbet.. Oj dags att sätta fart igen!påklädning av 3 små busar,blir ordentligt med kläder för här snöar det igen!Bläää... Ha en underbar dag alla!




Våfflor mums!!

Nu är det andra dagen vi glömmer bort att göra våfflor! Vi planerade redan igår morse att vi skulle grädda våfflor till kvällsmat! men Hallå! När jag kom hem efter jobbet så hade alla utan Nathalie & jag redan mumsat i sig kvällsmat.Så blev det inga våfflor*surt men sant* ha då bestämde vi att imorgon när vi komer hem från lasarettet då ska vi frossa våfflor.. Kommer hem och sambon dukar fram saft,kaffe och bullar!De små åter och mumsar,för min del blev det bara kaffe.. Vi blev sittade ett bra tag vid bordet och körde gissa vilken låt och vilken färg(barnens favorit lek just nu) Dukar av fikat och kommer då på att oj nu var det hög tid med att börja med kvällsmat!!Japp men inte gjorde jag våfflor idag heller*dumma,dumma jag*glömde det igen ju!!Pasta med bacon/svampsås står jag och gör.. ja,ja får väl bli att frossa våfflor på lördag eftermiddag(om jag kommer ihåg) Gott är det i allafall!




Oj vad fort tiden går igen!

Tyckte jag hade så gott om tid,men oj som vanligt så har jag allt kvar till sista minuten that's me! så nu ska jag dammsuga,skura hänga tvätt och helst hinna sminka mig med.. Rusar till dammsugarn nu!!!




Men varför tog DU MIN mobil!?

Ilskan bubblar i mig!Har liksom legat vaken halva natten med en sån där äcklig jobbig ångest*rys* Min mobil är borta!!!*snyft* värst är inte själva mobilen(även om den var riktigt bra) men alla bilder,medl och telefonlister och inte tala om alla -kom i håg! Jag*jessica* som skriver in allt i mobilen och sen slänger jag lappen -ställer in påminn mig har ett minne som är mindre en guldfisks..Tur att Mars snart är slut så en ny månadsplanering börjar..Är så arg på den om tog min fina mobil grrrr!




Dags att dra sig till säng!

Ja som alltid i vår familj så går tiden väldigt fort,tycker jag nyss kom hem från jobbet. Det är lustigt det där med tiden,när jag vill att den ska gå fort då segar den ordentligt.. Ja det är väl bästa att lägga sig och drömma om en ny dag! Godnatt!




Dags att börja blogga!

Ja nästan alla har ju en blogg och jag gillar bloggar.
Så då måste jag ju ha en egen blogg med!

Innehållet i denna blogg kommer till 97% vara om mig,mina underbara barn och kidzshop.
Och allt som hör vår vardag till..
Välkomna alla!

Kramizz