FamiljenKIDZ planerar!

Vad roligt vi har,nu är ideerna här hemma i full fart,vi räknar och vänder upp och ner på alla tankar som man möjligtvis kan ha..
En
Hund ja det smakar bra i munnen,och visst vill vi ha en hund.för plats och kärlek finns det gott om här hemma.men det stora menet med!Är kommer vi hinna med att lära den fina vovven sitt ,ligg still,rulla runt,stanna och gå fot.Det är ju egentligen det viktigaste av allt.
En hund kostar mycket mycket pengar och det tycker jag de ska göra,ett liv ska kosta mycket!
Grejen är den att vi nu har chansen att få en liten tikvalp på foder som vi sen kan få köpa mycket billigt om sådär 5år.
Hon ska bara bo hos oss och lånas ut ett par gånger per år ca 8v inte helt säkert men om hon blir fin så ska hon avlas på..
Finns en hane med till foder och då behöver den bara lämnas för parning(låter ju bättre)
Båda hundarna kan vi få ha på prov i 3v nu i sommar...
Svårt det här!

Barnen säger att de kan sälja sina liv för en hund,och jag känner kanske lite så med nu:-D

Det här tål att tänkas på,för det är just en sån där sak som är rolig att planera!

Tänk en snövit Samojed med kolsvarta ögon och en lika svart nos knubbiga ben och tassar och ett nytt rosa koppel oooo så mysigt,tänk er sen en stor fällande vit hårboll som hoppar upp i soffan med ett illaluktande koppel och vill ut och kissa och gå lång promenad i ösregnet,när du precis satt dig för en vilostund med datan efter en heldags jobb och matlagning,diskning iordningplockande och läxläsaning och en hög med tvätt som ska hängas, en som ska vikas ,en som ska in tvättmaskinen ,ja ni förstår en vanlig dag hemma hos familjenkidz  +läggning av busiga barn som kanske tagit typ 1½timme  för det är just såna dagar som är viktigast att komma ihåg....


Det är ett liv vi pratat om inte ett kramdjur!!

Hur tycker ni vi ska göra???




Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback