Sånt som inte händer mig!!

Har haft en skräckfylld natt och trodde helt ärligt att jag skulle dö!!
Allt började på ett ögonblick, jag låg och små pratade lite med Mirellah i min säng, när det högg till som en kniv gick rakt igenom hjärtat på mig, men tänkte att det där har jag kännt förut det går snart över om jag bara är helt still.....Meeeen tjii fick jag, för det gick inte över utan ökade på och det kändes som om hjärtat stannade och fick jobba på som aldrig för bara för att få det att slå, smärtan var olidlig och jag kunde inte röra mig en ynka liten millimeter! Men fick fram att jag behöver min nitrospray! Vid det här läget hade jag panik inombords och trodde jag skulle dö av smärta, Mirellah ger mig sprayen och jag klarar inte av att spraya den rätt första gångerna, men lyckas efter några försök och smärtan avtar efter en knapp minut, hugget sitter kvar när jag andas in djupa andetag, men annars är det rätt ok..
 
Men lovar barnen att ringa 1177 för annars ringer de en ambulans, jag försöker lugna dem med att det är lungt och det är ingen fara " men de ger sig inte, och jag kan förstå dem nu i eftertanke, jag skackar i hela kroppen och är blek som ett lakan och kan knappt gå"..
 
Ringer 1177 och de vill ha in mig på en gång, så inatt blev det inte så mycket sömn kan jag lova dig min vän!!
 
Jag mår inget vidare idag heller, fryser, ont i huvudet och har lite ont i ryggen, känner mig mörbultad och fortfarande lite rädd att det ska komma tillbaka igen, för det här var den hemskaste smärta jag någonsin kännt!!
 
Kraaam




Det regnade en del igår kväll..

Busarna vart inte så lite blöta igår ;) Himlen öppnade sig och på en minut vart de genom blöta haha! De blev både lite förvånade och totalt uppspelta :D.. Det mullrade lite och idag är luften mycket friskare än igår! Orkade typ inte något igår, var helt utslagen och somnade till och med på soffan i hela två timmar :(( hatar att vara slö och inte komma igång! Så idag blir det att sätta fart och göra allt jag inte gjorde igår ;). Vet att jag mår så mycket bättre när jag gjort mina egna måsten :) Kram på er!





Tänk vad två veckor..

Springer iväg Billies små mysbebbar har alla öppnat ögonen och nu är det full rulle i kattungekorgen :). De är så bedårande och har en enorm päls " små ulltussar och Mamma upp i dagen ". Det är svårt att låta bli dem, de är ju så söta och väldigt svåra att få med på bild ;) Thomas mysslade i köket förut och överraskade med smaskiga räkmackor " mega storlek på den mackan kan jag lova " men nu har jag till frukost med " så nöjd så " mätt och belåten tar jag min lilla Snuff till vovve och kryper ner och läser en stund!! Näpp det gör jag inte kom jag på, utan först en liten kvälls promenix med mina hundar :) Kraaam Ha en godnatt min vän <3 Kraaam





Nu har vår lilla snuff..

Förgyllt våra dagar i en hel vecka! Liten och god, busar och leker dagen lång, sover hela natten lång! Duktig som få, rumsren och glad! Vilket kap vi gjorde som bestämde oss för denna lilla tjej!





Klockan är snart fem..

Och det är fortfarande hur varmt som helst ute :) Vi sitter ute på altan med en kopp kaffe, barnen leker och lilla Estelle myser här bredvid mig och gnager på ett lite för stort tuggben ;)...Mer än halva semestern har redan rusat förbi och vi har haft riktig tur med vädret :) Hoppas det håller i sig sommaren ut!





Blogg.se bråkar igen..

Vet inte riktigt vad som händer med bloggen, tråkigt att det inte funkar men men bara att gilla läget ;).. Hade en trevlig kväll igår igen, börjar bli lite bortskämd med det hihi. Robin och Paulina kom förbi och grillade " Robin tog vid grillen som alltid " vi åt gott mums, efter vi plockat i ordning efter maten tog vi en sen promenad med hundarna, vilka härliga kvällar riktiga sommarkvällar och sen duns isäng var helt utslagen igår! Idag är det städa som gäller och sen ska vi bara ta det lugnt :) Vad hittar ni på idag ? Kram





Vilken dag!

Fullt ös medvetslös, ok överdriver en aning då ;)..Men butiken full och mycket klirr i kassan har dagen gett! Varmt som tusan, och härlig stämning är också något som hör dagen till :). Jag har även haft äran att få träffa en underbar tjej från Bugaboo Katarina, många skratt och mycket prat hann bi med, hoppas vi kommer att få träffas många gånger framöver :). Hon hade med sig Bugaboo CAM 3 och demade som en Gud :). Nä, nu ska här grillas och umgås med barnen, Robin och Paulina är här och då blir det alltid kul :) Kram på er!





Underbara sommarkväll..

Vilken sommarkväll, man kan nästan tro att man drömmer! Vi tog som vanligt en kvälls promenad med hundarna " är en härligt känsla att ha två små busar att promenixa med ". Vi bor så fint och man blir lätt hemmablind, men ikväll stannande jag till och sög in hur fint det egentligen faktiskt är när solen sakta går ner över vättern :). Nu väntar jag på att min snälla Robin och Paulina ska komma med mat " hungrig som ett djur kommer jag på att jag inget har fått i mig, och då åker de och hämtar mat åt gamla Mamma " Det kallar jag service och omtanke <3 Älskar dig Robin :)





Missa inte!!

Vänner och bekanta, boka morgon dagen och kom till os på kidz, det är dagen du kan göra riktiga fynd och även få en stor nyhet från bugaboo demad...Vad kan jag tyvärr inte skriva men Bugaboo lovers kommer att gilla det ;)
 
Kram bananen 




Härliga semester..

Sol, sol och ännu mer sol, inga tider direkt som måste passas, kvällsudd och ligga kvar i sängen nästan så länge man vill! Umgås med barnen och bara njuta av ledigheten så mycket det bara går! Busa med hundarna och läsa en bok! Ja, jag känner att det här var behövligt för både kropp och själ, det är dagar som dessa som man behöver för att ladda batterierna inför resten av året!





Nu kan jag pusta ut..

Barnen har fått mat i magen och hundarna en promenad :). Melwin och Eddie spelar " det är nästan för varmt ute för dem " .. Så jo de är förlåtna och har fått mitt godkännande att spela en stund! Tro nu inte det är för att jag vill läsa min bok i lugn och ro ;) Mohahaha!!





Gissa vad...

Det blir till middag idag? Om barnen får bestämma ;). Pannkakor såklart :D Som ni märker hinner jag inte riktigt med bloggen just nu :((. Vi har tagit semester och blivit smått valp besatta, hoppas ni har överseende med det <3





Det var inte lätt att få till en bild på mina fyrbenta, haha som vi försökte jag och Melwin ;) Men resultatet blev väl sådär :D...De busar och har kul och de trivs så bra ihop :) " tror jag " det ser ut så allafall :)





Trevligt!!

Sammanfattar min kväll :). Mamma, jag och Nathalie gick till vätterhästen och åt en trerätters " mums "..Det är så skönt att ibland få äta en hel middag utan avbrott ;). En liten paus från allt annat ger mycket energi tillbaka! Missförstå mig inte för jag gillar mitt vilda liv precis som det är, men det betyder inte att en lugn kväll uppskattas det också :) Tack Mamma och Nathalie för en toppenkul kväll! Älskar er <3





Sämre kan man..

Sannerligen ha det :) Sol, bok, kaffe, en filt och då Estelle intill mig <3





Hihi..

Det finns alltid ett litet knä att söka sovplats i <3..efter bus och goa, en härlig promenad och lite mat somnade lilla jag i Eddies knä :)





Middagen är avklarad..

Samtliga barn åt och gjorde det kanonbra!! Underbara känsla som infinner sig, nu kan jag ta en kopp kaffe och börja läsa en bra bok " utan dåligt samvete " :)





Lilla hjärtat..

Börjar känna sig mer och mer hemma, lilla hon <3. Vilken resa hon just gått igenom, från att ha sin Mamma och alla chihuahua kompisar, matte och husse mfl. Till att vi kommer och hämtar henne, nytt hem och många nya vänner som hon inte känner alls! Jag tycker hon är en liten hjälte och har funnit sig i allt nytt med ett mod som är beundransvärt <3.





Frukost i solen :)

Solen lyser och vi kan äta frukost ute, Hoppas hoppas nu att solen är här för att stanna! Lilla Estelle har sovit så lugnt hela natten, hon är så duktig <3. Idag går lilla svansen som en trumpinne och ser så nöjd ut :) Precis som Meya såg ut när hon åter igen lyckades få halva Thomas frukost ;)





Lilla Estelle <3

Hon fann en plats att ligga och mysa på hela kvällen :). Jag har haft en helt underbar kväll och det ena skrattet har avlöst det andra! Tack Robin och Pauline för en himla trevlig kväll!





På väg hem...

Kärlek!





Har ett gäng med barn..

Som älskar sin Pappa lite eller ganska mycket extra just idag ;).. Ok, jag med då :D..Varför det får bli en liten cliffhanger :) Kram





Vårt älskade födelsedags barn <3

Med solen i ögonen och ett gäng syskon startar vi dagens firande :) Underbara unge, vad vi gillar dig! Lax och potatis står på menyn, när Nathalie får bestämma ;). Så nu är det inhandlat!





Vad vore livet utan dig <3

Min underbara tjej! Min lilla fröken i Sverige Mamma är så stolt över att få ha dig i mitt liv! Älskar dig så mycket! Grattis på din 17 årsdag, hoppas din dag kommer bli lika underbar som du är!! Kraaam





Hemma igen...

Tvättmaskinen snurrar för fullt och tvätthögen är sorterad ;) Nu ska jag ta ett varv med dammsugaren och sen är det godnatt även för mig :). Imorgon är en stor dag, Nathalie fyller 17 år :) Kram på er alla!





Ett himla mysigt ställe..

Med en vacker utsikt och god mat, proppmätta och efter en trevlig stund hos Robert Lemmy och Erika på den restaurang Erika driver under sommaren åker vi nu hem mot Hästholmen! Tusen tack! För god mat och för att vi fick komma förbi :).





Idag åker vi hem igen..

Det ska bli regn och åska här imorgon :(. Barnen vill stanna kvar och är lite depp för tiden här gick så fort, det måste ju vara ett gott betyg på att de haft det bra :). Vi har putsat och dånat hela förmiddagen och nu börjat vi bli klara :) Jag måste erkänna att jag faktiskt har gillat husvagnslivet trots att jag var lite avig till att åka...Så det här gör vi om nästa år igen :). Tror vi kommer tycka vårt hus är hur stort som helst när vi kommer hem! Det har varit så mysigt att ha det trångt även om jag fått lite panik emellan åt ;)





Allt skulle vara helt perfekt!

Jag sitter på stranden och tittar på barnen när de plaskar vid vatten kanten! Det är lite småkyligt, vet inte vad det är med barn och bada :) Tror inte de känner kylan alls " förräns de kommit upp ur vattnet " Jag har med mig en bok, men förstår inte riktigt hur jag tänkte där ;) Läsa bok och tre vildar på stranden ehh, det funkar inte så bra :) Livet är nästan helt perfekt, men bara nästan!! En saknad efter det som var och en helt underbar far <3. Känslor styr man inte, men hur man handlar och hur man är styr man verklige över! Jag försöker göra mitt bästa för att mina barn ska kunna minnas barndoms tiden som lika lycklig som jag minns min! Jag stänger in mina brinnande tårar och skrattar, busar och ler med mina troll! Min smärta och saknad får jag slåss med när de sover och natten är här!





Nu tar vi ut det sista..

Av denna kväll! Lite bus i lekparken och sen ett sista dopp för dagen! Sen är det läggdags :) Kram





Inte en enda bild..

Vart bra ikväll hihi, ja jag säger då det :D.. Jag var till och med så hungrig att pizzan var halv innan jag kom på att jag kanske skulle ta en bild ;) Jaja gott var det iallafall och dyyyyrt!





Strand häng gäller även idag :)

Solen värmer och barnen älskar att plaska på stranden! Vi har verkligen haft otrolig tur med vädret :). Nu ska vi göra det enkelt för oss och åka och äta pizza! Ingen disk och inget att plocka undan ;) Kram på er alla!





Grillspett..

Kanske inte var det smidigaste vi kunde hitta på ;) Men gott var det och trevligt var det med att ta med maten ner till grillplatsen vid stranden, tre timmar försvann i en väldig fart och efter maten somnade de små på en gång :). Det har regnat här tidigt imorse, vaknade vid halv fyra av stora regndroppar slog mot husvagns taket! Jag stod mitt i husvagnen och undrade vad jag gjorde där :/ men det fick jag vetskap om imorse :D hihi jag hade gått i sömnen och räknat barn ;) 1 2 3 4 osv.., haha ja det gäller att ha koll även mitt i natten ;) Nu skiner solen igen och det är varmt ! Kram på er!





Sandslott och bad!!

Otroligt nog har solen varit framme hela dagen! Bad på stranden och Sandslott har vår eftermiddag bestått av :)





Pannkaka fest ala camping livet :)

Smidigt och det smakar bra :)





Semester!!

Sol, bok och kaffe och "nästa" alla mina barn omkring! Lycka! Kram på er!





Badtime..

Det är precis lagom varmt och inte mycket folk på stranden :)..Barnen älskar det här!!





Frukosten är intagen!

På äkta camping vis, med plastmuggar och nescafe ;). Är ganska sliten idag, somnade vid 03:40 när Kevin, Adam och Albin kom :). Nu ska vi gå till stranden så barnen får bada :) Ha en toppenfin dag alla!





Nu börjar det bli tyst och lungt!

Men än kan jag höra lite fnitter och ett och annat gnabb;). Några fler toabesök ikväll och jag skriker rakt ut!! Skämt och sido men det är rätt skönt att ha toan ett par kliv ifrån sig och inte 400 m bort och en kod som ska kommas ihåg även mitt inatten :D....Fy på mig inte klaga nu, det är lite mysigt med :) Mätt är jag med, vilken grillbuffe vi fick till ska ni veta :) Kram alla nu ska jag lägga mig och läsa min bok och invänta Kevin <3 som snart bör dyka upp :)





Hej hopp!!!

Det här tittar man på med flera kilo is i magen!! Tusan att man ska vara en sådan hönsmamma :/





Vi har det bra..

Barnen leker och busar, det finns massor av kul för dem här och precis intill vår husvagn "perfekt" nu ska jag följa med dem och hoppa igen ;) Nathalie sköter grillen undertiden :) Kram





Nu är vi framme :)

Vi förbereder för grillning och alla är på riktigt gott humör, trångt är det! Men finns det hjärterum så finns det stjärterum ;) Kram på er alla!





Flickan med de röda skorna...

Jag är en riktig boklus, älskar att sitta med en kopp kaffe och en bra bok! För ett halvår sen köpte jag hem säkert tiotalet pocket böcker men inte haft ro att läsa en enda en av dem!! Så ner i väskan packade jag nu tre stycken och började läsa den jag fick upp ur väskan!! Denna bok får mig att åter igen, känna en sådan enormt stor tacksamhet för det samtal vi fick härom dagen! Livet är inte rättvist på ett enda sätt! Vi får se om jag klarar att läsa denna bok just nu, kan ev bli ett byte till en mindre sorglig bok...





En snabb matpaus..

Vi slänger i oss en burgare från Donken, ett fem minuters stopp och maten intas i bilen :D..Mysigt eller inte ;) Gissar på att vi behöver tränas på lite mindre plats nu när vi ska vara 11 st i en husvagn :) Till vår glädje ville även Kevin följa med oss på semester <3.. Så imorgon kommer även han och två vänner till honom till oss :)..kram på er!





Nu go vänner..

Ska vi snart åka på en liten minisemester mot Vänersborg :). Jag är inte helt på kan jag säga, men det blir nog bra när vi väl är där " hoppas hoppas ".. Har du husvagn min vän? Kramen





Kan inte slita mig!!

Sitter och myser med Billie, och de små bebbarna <3.. Borde krypa i säng men har så svårt att slita mig, Billie är så kelig och spinner som bara den :) Hon är en så duktig Mamma åt de små <3. Det är underbart att få uppleva det här ihop med lilla Billie :) Kan sitta i timmar och bara titta på dem och gosa med Billie :).. Men nu måste jag nog slita mig, det är en dag imorgon med ;) Sov gott min vän!





The master...

Grillmästaren är här och räddar två köttbitar! Det finns bara två som fixar grillen så att allt smakat gudomligt! Det är Robin och han har lärt sig det av den allra bästa <3 Min Pappa!





En hel hög med...

KÄRLEK!!





Kaffe och äggmacka..

Blev det till frukost här idag " mums " Nu är det fullrulle här hemma igen :). Hann bara skriva att alla sov än, så var full aktivitet i huset ;). Nu ska vi städa lite, packa och tvätta det sista! Imorgon åker vi och jag sätts på prov på riktigt ;).,6 barn i en husvagn i fyra dagar!! Hoppas på fint väder :)





Godmorgon alla...

Jaha, nu när jag kan sova länge på morgonen!! Barnen sover än, de har inte ens börjat röra på sig....Men jag är vaken sen länge ;) Varför är det så tro, när jag måste gå upp då vill jag inget hellre än att få stänga av väckarklockan och somna om ;) När jag kan och får sova då är jag pigg som tusan!! Ja, det är inget problem haha, bara ett konstaterande :D Igår var vi och hälsade på lilla Estelle och både barnen och Thomas blev så förtjusta i den lilla mini sötisen <3 Vilket inte är lustigt, eller vad tycker ni vänner? Är hon inte helt underbar :)





Riktigt sen kvällsmat...

Lyxigt värre blev det med ;) Nudlar och inget mer, barnen tackade inte nej till det " bara jag som tycker det är lite dåligt med "bara" nudlar ". Vi har köpt in dricka och snask, plastmuggar, papp tallrikar och grillkol! Inför vår campingsemester! Om jag ska vars ärlig vet jag inte om jag är redo för det här ;'(...Semester för mig är att tillbringa en vecka med hela min familj! Det innebär alla mina barn, min syster och hennes familj, Mamma och Pappa!! Denna gång åker vi själva..Hatar det här!! Jag vill bara en sak och det är allt ska vara som det var :((, men det går inte hur mycket jag än vill det! Så då får vi försöka göra det så bra det går!





Nu är de är <3

Små bedårande liv, allt har gått bra och de snuttar för fullt och Finaste Billie är så stolt<3 Duktiga lilla (S)katten vår! De ser ut att bli långhåriga alla fem, en svart/vit, en röd, och två svart/grå spräckliga med lite vitt i..De är så söta allihop <3 Bättre bilder kommer när lilla Mamman vilat ut och de små vill vara med på bild :) Är du sugen på en liten Raggis blandning så säg till :) de är leverans klara om tolv veckor! Kram





Stopp för lite mat intag ;)

Regnet öser ner och solen syns inte alls :). Men strunt samma vi har kul ändå :D





Min ängel!

Du finns och är, jag kan bara inte ta på dig! Idag hände något märkligt här hemma, vi satt i soffan och pratade, så hör jag en röst som jag så väl känner igen! Säger till Thomas att jag hörde Pappa <3.. Precis i samma ögonblick kommer den vackra fjärilen och flyger runt oss <3 Jag tror att det finns ett sätt att visa att vi alla finns även om vi inte kan se och ta på det, och sen struntar jag i om alla tycker jag är komplett galen! Det ger mig tröst och hopp! Tror ni på det? Kram





Semester!!

Och vi börjar den med att ta tag i några måsten ;) -tvätt -dammsugning -plocka undan! Men vi startade med en härlig sovmorgon! Efter vi fixat lite här hemma ska vi till ÖB och titta lite! Men bäst av allt :) Vi ska hälsa på lilla Estelle <3 Ha en härlig lördag min vän! Kramar





Jag har en ängel i mitt rum <3

När jag har det extra tufft och känner mig ledsen, då finns du här! En vacker fjäril som följer mig, den har varit i mitt sovrum och gjort konster för oss hela morgonen :) Funnits vid min sida i väntan på Eddies provsvar! Och ja, jag tror på det! För det ger mig hopp! Efter min älskade Pappa gick bort har fjärilar fått en speciell betydelse för mig! Pappa <3





Inga kattungar än...

Men det känns som om det är på G! Min lilla Sessa ligger och spinner, är otroligt kelig :). Vill vara med mig hela tiden, orkar inte vara uppe och springa! Vilar, äter, sover och spinner! Lilla finaste katten, vad jag känner med dig! Inatt sover jag hos Bille, om inte Nathalie gör det! Orolig för min lilla (S)katt <3





Visst är det något alldeles speciellt!

Med att få fint inslagna paket, med de bästa ord man kan få av sina barn <3 Man ser hur de sprudlar av stolthet och ler så där sött så hela Mamma hjärtat börjar dunka i snabb takt :). De har planerat och lagt hela sin själ i de fina sakerna de gjort! Att få dessa fina presenter är en enorm lycka och de gör mig varm i hela kroppen <3 Det är lycka för mig, att de tänkt på mig och för de vill göra mig glad! Denna gången var det min älskade Alicia som vävt så fint till Mamma och Pappa :) Tusen tack mitt underbara lilla barn <3





Det bästa som hänt oss på väldigt länge..


Detta samtal fick jag idag:

-Hej Mamman!! " Eddies doktor som ringer"
-Heeej!
-Hur är det? 
-Sådär ok tror jag!
-Vill du ha bra besked?!
-Jaaaa, det vill jag!!
-Då får du det nu!!

Wiieee,Eddies cell förändringar som oroat både mig och vården, har nu ändrats till så gott som normala igen!!
LYCKA!!
Vi behöver inte oroa oss mer ♥

Klå den lättnande om ni kan :)

Nu ska vi bara hämta oss från dessa dagars helvete, som kommit ifatt mig nu! Skakar och mår illa, men gissar på att det är spänningarna som släpper nu!

Tack gode gud!! För detta besked ♥




Titta vem som är hemma...

Lilla (S)katten ligger nu äntligen här hemma igen <3..Nu är det bara dagar kvar, kanske timmar innan de små bebbarna är hos oss! Så mysigt det ska bli <3 Efter denna kull kommer vi sterilisera lilla Billie! Är du intresserad av en liten Ragdoll blandning? Massor av kramar min vän!





Nu var det väldigt längesen!

Jag hade en dagens här på bloggen ;) Har ni saknat mina dagens rätt!? -Hihi nä trodde väl inte det heller :D Nu får ni en allafall, från www.karlzons.se där min äldsta dotter jobbar " stolt Mamma " ... Vet ni en sak.....Som gör mig jätteglad!! När doktorn ringer om bra besked!! Jag bara älskar den doktorn!!! Wiie!! Ikväll ska vi fira med pannkakor från karlzons såklart!!





God morgon bloggen!

Denna morgon tycks mina små liv hellre ta sovmorgon! Än att skutta runt och busa;) Men det får de inte :D För det är jobb/ dagis och storklubben som gäller :) Vad hittar ni på idag Kram





En glad liten kille...

Tappade precis sin tand :) Liten börjar bli stor och börjar i första klass till hösten! Minns som igår när denna buse fick sin första tand, tiden bara rusar iväg och alldeles för fort! Nu är börjar det bli nedräkning för semester- Ons Tors Fre kvar att jobba, sen är det tre veckors ledigt är det tänkt! Har du min haft semester än? Eller ska du snart ha? Kram





Egentid med ett barn..

Är viktigt oavsett ålder tycker jag :) Så idag lunchade Mirellah och jag på 31:an! Skratt och lite småprat är alltid trevligt :) Vi satt ute eftersom vi hade med oss Meya bus ;). Det småregnade och solen sken om vart annat, det såg ut som att åskan skulle börja dundra flera gånger, men vi klarade oss :) Nu ser det värre ut, det är nog frågan om minuter innan det börjar blixtra och dundra! Inget samtal från doktorn än och nu andas jag ut på riktigt! Nu vill jag dock veta vad det är som gör att Eddies prover inte är helt bra! Men vad det än är, så anser de det inte allvarligt för då hade de ringt nu! Jag drog högsta vinsten åter igen " jippi " Kram till er alla!





God morgon!

Inget samtal ännu och det måste ju betyda att nu.... Att jag kan andas ut! Stämning är allt annat än bra här hemma, vi bråkar om allt! Barnen har fått i sig frukost och jag en stor latte ;) Har i vanlig ordning knapp fått en blund i ögonen! Så den latten kommer följas av en stor kopp starkt kaffe! Barnen har precis åkt till fritids och dagis " Eddie med " han ville det! Det blir en kort dag för dem, jag har ett möte kl 13 sen hämtar jag hem mina troll <3... Ha en bra dag min vän!





Vårt födelsedagsbarn <3

Tänk att nu för 22 år sedan, hade jag hunnit vara Mamma i en timme :) Känns som igår men på samma gång som att Robin alltid funnits i mitt liv <3 En omtänksam, hjälpsam och mycket envis kille från första stund, det finns få som jag ger upp precis allt för och Robin är en av dem ;) Ni kan gissa vilka de andra är :D... Inget telefonsamtal än och nu borde jag vara lugn! Men allt är ett enda galet virrvarr i mitt huvud! Vågar inte glädja mig för tänk om... Min kraft är slut och tårarna bara rinner! Tar det aldrig slut, är livet så här hårt! Hur många prövningar ska vi ha? Avslutar med en bild på mitt äldsta och yngsta barn <3 Hoppas jag kan skriva om glädjande besked imorgon! Kram på er alla





Oändlig väntan!

Oro och ångest :(( Ber till Gud att allt är bra med min lille Eddie inget annat ska jag be om <3 Nu ska vi fira Robin på hans 22 årsdag! Kram på er alla och snälla håll en tumme för Eddie vänner! Får vi inget samtal idag så är det inte det värsta!! Som jag redan trodde var uteslutet! Men så fel man kan ha :((





Nu funkar det igen!!

Blogg.se har fixat det :) Nu ser jag en del av alla era fina ord till oss här på bloggen <3 Idag ska vi till doktorn med lille Eddie och ber för bra besked, men av att döma på Eddie som är busig och pigg som tusan :) Så kan ju det inte vara annat än bra eller hur?! Kram på er och ha en toppen bra dag! P,s ni ser skillnaden på busen, sover och är trött från att sitta i sängen och äta " ja man får det om man är sjuk " kl 23 på natten ;) Det måste ju vara goda tecken!





Grattis älskade barn ♥

Tänk vad åren går!
 
Här är du helt nyfödd och vi är så stolta att fått dig, vårt lilla förstfödda underbara barn!
Lyckan var total!
Ny fyller du 22 år och vi är lika stolta över dig nu, och vi blir lyckliga var gång du kommer och hälsar på
som den dagen du föddes!
 
Ett stort grattis till dig mitt underbara barn!
Om du bara visste eller det hoppas jag att du vet, hur glad jag är att du är mitt barn ♥
 
HIPP, HIPP HURRA FÖR ROBIN IDAG!




Pappa...Jag saknar dig så mycket ♥

 
 




Mammas lilla hjärta ♥


Jag vädjar och jag ber, kryper ner på knä och jag gör vad som helst!
Bara allt är bra med dig mitt älskade barn!
 
Jag har varit här förut och då har allt till slut varit bra, snälla snälla gör så det är precis så
även denna gång!
♥♥♥
 
 
 
 




Dumma blogg.se..

Vad är det för fel på blogg.se?!
Tycker det varit mycket strul nu sen den nya plattformen kom, läser både här och där att det inte funkar!
Skit tråkigt helt ärligt!!
 
Jag har massor av härliga kommentarer att läsa, men kan inte se dem!
 
Vad händer?
Är det så här för dig med som har blogg.se?
 
Att inte appen till iphone funkar är också himla trist :(
 
Hörrni blogg.se kan ni inte vara så snälla att fixa detta så det funkar, eller byt tillbaka till den gamla tills allt funkar igen!!
 
Ehh, dåligt med sömn inatt kanske bidrar till mitt sura inlägg ;)
 
Önskar er alla en toppen dag och mig själv önskar jag toppen bra svar från Doktorn!
 
PUSS!




Att vara Mamma...

Är ett stort ansvar och från den dag man väljer att inta rollen som Mamma, har man också föralltid valt att
se sig själv i andra hand! Det roliga är att man inte ens tänker på att man gör det :) Utan det bara är så!
 
Livet som Mamma är helt underbart och ger så mycket glädje, ju mer jag ger mina barn i kärlek desto mer ger de mig! Att se dem skratta är som att skratta själv, när de är glada är jag glad!
Så vill jag ha det hela livet!!
 
Visst finns det dagar som allt är helt upp och ner, de driver mig till vansinne, bråkar och slåss, trotsar mig och utmanar mig tills jag nästan ryckt av mig de få tussar hår jag har! Vägrar att sova och vill inte äta när maten står på bordet, för att 10 minuter efter riva i kylen efter något att äta, springa in med halva sandlådan i skorna på mina nyskurade golv, hälla ut hela popcornskålen i soffan lagom till man ska slå sig ner i soffan för första gången den dagen, låta mig sitta uppe långt in på natten och vara orolig och undra vart de är, glömma ladda mobilen så jag inte kan nå dem och med det åka och leta efter dem en hel kväll innan man äntligen får tag på dem! Ja ni fattar ;)
-eller hur?
 
Men allt det där ingår också i avtalet man slöt mig sig själv, när man valde att bli Mamma!
Igår fick vi en tid för att kolla varför Eddie har näsblod så ofta, ont i benen så han kvider i fosterställning och en knöl på halsen!
Oron att det ska vara något fel på barnen är det hemskaste jag vet, det blev många prover och sen skulle vi få vänta ett par dagar på svar. Så imorse kom första svaret och det riv ner hela min tillvaro!!
Eddie hade kraftigt förhöjda vita blodkroppar, det tillsammans med de andra var min värsta fasa!!
Det som inte får hända, kändes som det kunde hända....Jag kräktes av skräck!!
Hela jag vrålade inuti, att det får inte vara så.....jag var livrädd!
 
Efter en oändlig väntan så ringer de och säger att som det ser ut på de prover de fått svar på nu, så behöver jag inte vara orolig för det värsta!!
 
Tack, tusen tack för det samtalet...Jag drog just vinstlotten och är rikast i världen!
Nu gråter jag av lättnad!
 
Vi vet att det är något tok med Eddies blod och väntar in ett par provsvar till och en remiss in till US.
Men det var inte leukemi och det är bara en så otrolig lättnad!!
 
Jag tänker på alla som inte får samma härliga telefonsamtal som jag, och kan bara säga!!
 
DET SKA INTE INGÅ I AVTALET MAN TAR NÄR MAN BLIR MAMMA!!
Ingen ska behöva genomlida detta, inga barn och inga föräldrar!
 
Kram alla fina som skrivet på bloggen, jag har "bara" 83 obesvarade och olästa kommentarer att läsa!
Vilka jag inte kan läsa, för dumma Blogg.se strular så jag inte kan se dem :(((
 
 
 
 
 
 
 




Finns det hjärterum...

Så finns det stjärterum....Mina troll trillar in en efter en nästan varje natt och visst är det mysigt " det varar ju inte för alltid, de blir stora så fort och då vill de inte sova hos Mamma o Pappa mer "..Meeen, det är ruskigt trångt också och för inte glömma hur varmt det är ;)
Någon som kan se hur många troll, jag bundit fast i svansen ;) ?
 
Nu sitter jag och väntar på att de ska ringa från VC och får vi inte komma idag, då kommer jag inte bli glad och inte trevlig heller kan jag lova!!
Är man orolig och rädd, då ska det tas på allvar, har de inte tid, ja då vänder jag mig någon annanstans!!
 
Näsblod, ont i benen och knölar på halsen, tycker jag ska undersökas utan tjafs!
Jag är rädd och orolig och det bör tas på riktigt, så denna obehags känsla kan kopplas bort!
 
Känns som om det räcker nu, håll en tumme för oss nu att allt är bara bra!
 
Ha en fin eftermiddag mina vänner!




Wiieee....

Jag känner ett pirr i magen...Ett beslut är taget!
Kan inte säga så mycket mer än att ni som följer bloggen kommer inom kort utan tvekan märka av vårt beslut!
Det är ett beslut vi tagit tillsammans i familjen!!
 
Lycka ♥
 
I övrigt sitter jag och väntar på Thomas, Melwin och Meya som "bara" skulle gå och vattna i växthuset och det är snart 3 timmar sen ;) Ja, de hittade väl något kul på vägen!
Vi andra i familjen har ätit, diskat och borstat tänderna och en del har till och med redan somnat :).
 
Köttfärssås med spagettie blev det här idag, en rätt som jag tycker är mycket underskattad ;)
Snabbt, smidigt och barnens min favorit ;).
Önskar er alla en trevlig måndagskväll!
Kraaamen
 
 




Tvättdag!

Jag kör stora tvättardagen idag, alla smutsiga sängkläder och den enormt stora tvätthögen ska bli ett minne blott!
Det är lustigt hur snabbt tre tomma tvättkorgar kan förvandlas till överfulla!!
 
På tvätten kör vi även litet städrace ala fusk! = Vi plockar undan och lägger sakerna på plats och dammsugar och skurar " dammet ligger så fint kvar i hyllorna, tills jag orkar ta tag i det " ;)
 
Kör ni fusk varianten av städning ibland mina vänner?

Inget jag varmt rekommenderar, men ibland får det duga!
 

Nähää, nu är det bäst att fixa till lite kvällsmat :)
 
Kram på er!




Det blev inte mycket sömn i natt..

Eddie har vrålat som ett lejon av smärta i benen igen och på det har han haft näsblod två gånger redan idag!!
Börjar bli orolig för min lille kille ♥
Han har haft så ont att han legat i fosterställning :( Förvisso har han typ 100 blåmärken på det benet så att det gör ont är väl inte konstigt i sig, men har aldrig tidigare varit med om att barnen kvidit av smärta i fosterställning för blåmärken!! Undra om det kan vara växtvärk?!...PÅ det är Fiddelie inne på tredje dagen med huvudvärk!
 
Igår var vi och fyllde på kyl och frys-Härliga känsla som infinner sig när det är gjort!
Meeen fy tusan vad platt plånboken vart ;). 
Godispåsen är till nästa lördag " haha" Hur många tror att det kommer finnas något kvar i den stackars påsen på lördag!?
 
Vart handlar du din mat?
Vilken är din favoritbutik att handla mat i, och för hur mycket handlar du mat för per månad?

Är lite nyfiken bara ;)
 
Kraaam och ha en fin Måndag och start på veckan!
 
 
 




Efter SOL kommer REGN..

Jaha så öser regnet ner igen då, att jag inte kunde hålla tyst om hur fint det var igår!!
Bannar mig själv!
 
Men, men är det inte värre problem än att det regnar så ska man inte gnälla ;) tycker jag!
 
Igår åkte vi till Sommen och hälsade på Nathalie som har campat där i helgen " höns Mamman har varit orolig hela helgen" men man måste låta barnen leva och ha kul!
 
Kul hade de det kan jag lova :D och inte var jag mindre orolig när vi åkte därifrån!!
Kärleken till mina barn gör mig galen, glad och alldeles pirrig, för att inte glömma att nämna orolig så jag har ångest! Men det är så det är att vara Mamma! Det ingår liksom i avtalet när man väljer att bli förälder!
 
Uttrycket små barn små bekymmer-Stora barn stora bekymmer! Stämmer så väl, det är när de blir tonåringar och man inte kan ha dem inom synhåll det riktiga jobbet börjar! Men som tur är finns det dubbelt så mycket glädje med ♥ 
Ett helt underbart gäng med tjejer och kan ni tänka er, de ville att vi skulle stanna och blev glada när vi kom!
 
Nu vill de hem, så nu blir det en snabb resa för att fylla på kyl och frys, sen drar vi till sommen och hämtar ett vad jag tror slitet gäng :D..
 
Minns ni tonårstiden?
 
Kraaam alla godingar och ha en underbar söndag!