Familjen Annorlunda!

Jag vet borde sätta fart med tradera (och det ska jag,väntar bara på att min käre man((sambo)) ska komma in med alla kartonger)
Under tiden tittade jag in i en tråd om just fam Annorlunda vilka kunde vart vi.
Japp med 8 barn så hör vi nog ditt,8 underbara älskade barn det är vad jag/vi har.Vårt liv är precis så som vi drömt om.Alla våra 8 barn är unika och lika fantasiska på var sitt sätt.Ofta är de kvällar när de alla sover sött och jag stoppar om dem ( ja de största är lite svåra att stoppa om)men ändå jag tänker vilken lycka Älskade barn ni är mitt allt!
Ofta är de gånger jag känner att jag vill öka på dygnet med minst 4-5 timmar för att hinna njuta av dem alla,livet går fort och snart äe de stora..Men ärligt så tror jag även de som har 1-3 barn tänker så,för städa tvätta laga mat och jobba det gör ju de flesta.Sen tror jag det är så att har man som vi ,många barn så tänker man mer på att ge vardera barn sin tid och tar inte det för givet utan jobbar hårt för att hinna med det..

jag hoppas med hela mitt hjärta att mina barn känner sig speciella och älskade och att de vet att jag finns nu och för alltid för dem!

Älskar er mest!



Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback