Mammaaaa vad gör duu?

Ja vad gör jag egentligen?
Lilla Eddie vad gör mamma,städar plockar och tvättar sitter vid datorn lagar mat busar lite med dig Eddie och pratar med Robin och plockar upp lite kläder,grälar på det barn som slängt dem där,ber Nathalie om datorn och sitter vid den en stund.Ber Mirellah hjälpa mig lite,springer efter Melwin som är på väg till Ville.Pratar lite med min mamma i telefon.
Lolla vill åka till Mormor & Morfar ger henne telefonen..Surar lite för det ser ut,men bestämmer mig för att vänta med städning till onsdag/torsdag...Pratar med en vän som berättar att hon haft en mindre hjärnblödning(hallå bara 32år)usch stackars min vän hoppas hon kryar på sig ordentligt nu och får mycket hjälp hemma med barn och allt.Försöker väcka Alicia som har sovit halva dagen nu,Tittar på bilar och traktorn i bruder katalogen med Eddie och Melwin,försöker jobba lite med webshoppen men går inte huvudet värker  tar en fjärde treon för dagen,dammsuger och skurar msn med en vän som mår dåligt,Pratar med min  min vän Tarja!Duschar barnen kammar hår klipper naglar äter kvällsmat lägger barn,det kommer en snygging i grön Tröja in genom dörren mammas Keppan så fin han är,Nathalie,Mirellah och Kevin har fått nya kläder av Mormor och Morfar DE Ä BARA FÖR SNÄLLA!..
Min vän Annika ringer hinner prata en liten stund innan Thomas avbryter det som vanligt,vi hann prata så mycket att jag fick veta att hon haft det jobbigt och jag kan lätt förstå det,Om du läser detta Annika  jag hade aldrig vågat göra det du just gjort,du är en tuffing! prata inför en stor grupp oooooiiiiiiiiaaaaa!!! Hade jag inte klarat av! det är strongt gjort.
Sitter vid msn och pratar med min goa FL vän cajsan alltid lika trevligt synd att du bor så långt bort*snyft*
huvudet värker som det gjort hela helgen så jag ger upp och går och lägger mig..

Oj nu är det hög tid att sätta fart,ska lämna tre goa' busar på dagis och ´tigga skjuts till jobbet!
Har ingen bil min bil är trasig*snyft*

Ha en underbar dag alla!




 



Kommentarer
Postat av: emma

Kikar in =)

2009-04-27 @ 11:33:29
URL: http://lifeupsidedown.blogg.se/
Postat av: camilla

tack jessica

jag ska nog snart va på benen igen

hoppas jag liger och skriver detta nu lite knökigt....

2009-04-27 @ 13:34:16
Postat av: Terese

Hur gammla e dina barn?

2009-04-27 @ 14:39:50
URL: http://fantasidif.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback