sova....

Vad händer?
Är så trött mer än vanligt riktigt skrämmande trött igen,så trött att jag inte kan sova(har max haft 2timmars sömn inatt pga feber)..
Barnen är pigga igen,lite hosta och snuva på melwin som jag hoppas ska blåsa bort fort.

Om jag minns rätt så är det lussefest på dagis ikväll,men mitt minne är som det är,hittar ingen lapp så det blir till att ringa dagis nu:)..

Thomas ska köra barnen till dagis som studsar av glädje att få åka dit.Mina små busar trivs verkligen på dagis just nu.Så nu ska jag köra på för fullt med att lägga produkter på webshoppen igen,igår la jag nog in 100 tror jag,idag måste jag hinna med ännu fler.

Måste vara frisk imorgon för då kommer Frida från bugaboo med sig har hon den nya been *längtar* det är så trevligt att jobba med bugaboo personalen är så mysig och produkterna är bara för bäst precis som personalen.Imorgon bjuder bugaboo oss på julbord *mums* god mat och trevligt sällskap då kan det inte gå fel tycker det låter som en toppendag,så jag bara måste bli pigg nu!


oh nu saknar jag barnen redan innan de åkt,det är så tyst och ensamt utan dem här hemma!Men de har det mycket bättre på dagis när jag jobbar även om det är hemifrån jag jobbar idag.



ha en fin dag alla!





Kommentarer
Postat av: Tina

Vet hur det känns att vara så trött o uttmattad att det inte går att sova.. Nu har jag det under kontroll men innan jag vart inlagd så sov jag inte mer än max tre timmar på ett dygn även att jag var hur trött som helst.. Det är riktigt jobbigt.. Hoppas du snart känner dej bättre:)

2009-12-09 @ 19:29:56
URL: http://magnefix.blogg.se/
Postat av: jessica

Skönt att du mår bättre vännen:)

Hoppas du får mår bra nu.

kram

2009-12-09 @ 22:26:41
URL: http://familjenkidz.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback