Fullt upp idag med!

Jag har fullt upp hela dagen igen,rensat bland barnens gamla kläder.Oh alla babykläder blir ju jätteblödig när jag ska sälja de första baby kläderna de haft!Så jag har inte bestämt om jag kommer göra det än faktiskt,vill jag så har jag tagit kort och skrivet upp strl och allt så det är bara att ladda upp auktionerna det är ju bara 119 auktiner *fnissar*

Med vår oerhörda lycka med vårt hus så har nu värmepumpen lagt av den med eller den håller allafall på att göra det trycket i den sjunker så nu kommer vi med största sannolik behöva börja gräva upp i trädgården igen!*behöver jag säga att jag blir galen snart*vad kommer här näst??

Kanske borde jag gå och lägga mig,ska ju jobba imorgon.Semestern är över!
Lite skönt faktiskt att börja jobba,det ändå som är jobbigt är att jag inte kan umgås med mina barn när jag och de vill!
*kommer sakna er imorgon mina KIDIZAR*

Känner mig elak med nu ju,våra små sötisdjur bor ju inte här inne numer*sakna massor*ändå är det faktiskt bara i förrådet de små liven!Hoppas de mår bra och har det gött där inne!
Ska fixa en jättefin och bra bur till dem där inne,så fort jag har ledigt i helgen!Bara det bästa till de bästa!

Godnatt!




Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback