Nu rör jag mig inte mer idag!

Kan jag lova,har städat hela huset grundligt och noga,så himla skönt när det är klart,just nu sitter jag i soffan med levande ljus tända överallt och doften av ajjax omger mig*njuter*av stunden för imorgon är den garanterat borta.

Imorgon är min sista semesterdag och tänkte att jag skulle få ut en hel del auktioner på tradera,har jag sagt i flera dagar nu och imorgon måste det bara bli av annars är jag rädd att det kommer glömmas bort helt!

Nathalie hon har tjejfest här och det är ett fasligt spring fram och tillbax hit och dit,vet inte om det kan vara hennes två äldre bröder + min kusin söta killar alla tre som ställer till med att finnas i huset*fniss*Kul har de allafall och det är ju viktigast!Det skrattas och stojas,fnissar och wiiiwiii!

Katvig busen vet inte vart han ska vara just nu,han hoppar upp hos mig i soffan men så hör han något där uppe och nyfiken liten kisse som han är måste han ju kolla läget och när det är gjort kommer han ner springandes igen !
Min söta underbara Katt börjar bli stora killen nu..
Skatten Katvig Lanjelin!

Bäst att försöka få lite sömn med så GOD NATT!
Sov Gott alla!


Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback