Tvätt-dag!

För snart bär det av till västervik*jippi*Semester!!Fyra härliga dagar!
Men innan det ska jag plöja igenom en så där 10-12 tvättmaskiner,tack för att det är sol idag och uppehåll framför allt så nu hoppas jag bara på samma väder hela dagen lång,så ska jag nog ha hinna med det mesta av det idag.

Snålisarna var förbi Mc-donalds på vägen hem igår,det blev ju ganska sent och barnen började bli både hungriga och trötta,så vi svängde in på Mc-driven och beställde 15 ostburgare för 150:- 4 kycklingburgare för 60:-så var hela skaran mätt och även de som väntade hemma fick ett par hamburgare..
Billigt och bra! Måste erkänna att jag faktiskt gillar dessa små burgare riktigt mycket!

Jag somna sent igår med som vanligt,varför vill mina stora barn aldrig prata med mig innan midnatt??
När jag väl somna så var det ett lugn och en lyckokänsla som infann sig...
Alla mina 8 barn är hemma igen!!

Kevin har haft det så bra,Kristoffer(min Kusin),Birgitta(är min pappas syster) och Göran är helt underbara och Kevin gillar dem och de Kevin!
Kristoffer ska följa med oss på semster och efter den följer han med oss hem,det är så kul att de kommer så bra överns de två,synd bara att de bor så lång bort!

Nu stanna tvättmaskinen här ,bäst att hänga ut och mata in en ny!

Funderar på att väcka Pappa Thomas med som lagt till med en dålig morgonvana,skönt att jag inte hamnat där hatar att sova till det är middag!


Dagens fråga blir?
Hur dags går ni upp och när kommer ni säng på kvällen??










Kommentarer
Postat av: Hanna

Går och lägger oss mella 21 och 23 någongång. Nu på semestern turas vi om att gå upp vid fem med minstingen, den som ligger kvar sover till mellan sju och nio...då går den som gick upp fem och tar en powernap...



När vi jobbar går vi upp mella fem och halvsex och lägger oss mellan nio och tio på kvällen... (jag jobbar i byggbranchen och är gärna på jobbet vid halv sju)

2009-07-13 @ 12:20:26
Postat av: Jess

Härligt att ha hela barnaskaran samlad igen! Vi kommer i sång så himla sent jämt numera. På senaste tiden har honblivit ett de flesta kvällarna..annars försöker vi väl att komma i säng vid elva iallafall..Henry vaknar oftast mellan 6 o sju så då går vi upp iallafall en av oss, men ibland har man tur o han sover till halv åtta!! Det är lyx det! I Henrys fall så kvittar det om han är vaken längre på kvällen han sover inte längre på morgonen för det, han blir mest bara grinig. Han somnar vid sju, halv åtta på kvällen. Kram

2009-07-13 @ 16:50:52
URL: http://jessbodin.blogg.se/
Postat av: Majimo

SE17 2DJ

2009-07-13 @ 18:14:45
URL: http://majimo.blogg.se/
Postat av: Lotta

Ja, inte blir det många timmars sömn här inte. Kommer aldrig i säng fast jag vet att jag sen ska upp tidigt till jobbet. ;).

Igår (eller rättare sagt idag) lade jag mig vid halv 2, och sedan ringde väckarklockan imorse halv 6.. var sen på jobbet halv 7, och ska vara här nu tills halv 8 ikväll. En dagishund är alltid kvar så sent varje tisdag.

Kramar

2009-07-14 @ 08:17:50
URL: http://bernergossar.dinstudio.se



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback