BadrumsPlaner!

Nu håller vi på eller jag på för fullt med mina badrumsinredningar!
Tror jag kommit fram till svart kaklat golv och vita väggar sen ska vi ha en vägg med inbyggda hyllor i inuti dessa hyllor ska det vara mosaiki svart/grå/vit och lite lite av ngn annan färg. väggen ska skärma av toaletten och liknande hyllor  intill väggen i duschen samt mörka eller ljus glasbetong på ytterkanten,badkaret tänkte jag ställe under fönstret och invändigt runt fönstret mosaik samt i duschen och lite infällningar med mosaik lite här och där på väggarna..
Om jag håller det vit och svart så kan jag ju köpa Rosa/cerisa handukar och lite andra fina rosa detaljer så får ju Nathalie rosa ändå i badrummet eller hur?Som jag lätt kan byta ut till ngn annan färg när jag tröttnat *smart*
image410
Lånad bild!

-ja vad tror ni?

Tips mottages med tacksamhet!

Rönken gick föresten jättebra,Lilla Lisa var så duktig..
Svar på rönken kommer till dr som sen ringer till oss nu får vi hoppas det såg bar ut,ingen katastrof annars heller men jag vill ju helst inte söva och hålla på med barnen om man slipper!

Kommentarer
Postat av: malin

Gud vad fint, tänk om man kunde ha det så fint :D

2009-06-05 @ 20:00:33
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Hanna

Snygg bild...jag skulle dock köra på en damm- och stänktåligare färg på golv än svart, kanske antracit? Tänk på att fläckar syns tydligare på blankt än matt kakel och klinker... Supersmart med neutrala färger så ni kan variera med piff och puff :-)



PS Min blogg är på FL och dit hittar du ju ;-)

2009-06-05 @ 20:24:12
Postat av: jessica

hihi:-)Hanna då kommer jag in till dig på FL..

Ja jag har ju matt i de andra våttutrymmena så är så sugen på lite glans:-DMåste ha samma smak som dig för vi har även antracit kakelgolv i hallen:-)

Tack gulliga för dina tips de uppskattar jag massor!



Malin tack så mycket,tror du det kan bli bra:-)

Hoppas du mår bra vännen!



Kram till er båda!

/jessica

2009-06-05 @ 20:54:48
URL: http://familjenkidz.blogg.se/?mp=09212816



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback