Dåligt bloggat igår!

Igår hade jag en dag från helvetet igen!Stackars min lilla söta lillasyster som säkert egentligen var galen på mig som bara gick omkring och var ivägen och satte mig så fort jag fick tillfälle!Tack snälla för ditt enorma tålamod!!-ska försöka bättra mig idag jag lovar!!*kramar*
Orka inte äns blogga efter jobbet blev en snabb(eller inte så snabb då)promenad med de små och Thomas.
Hem slänga mig i soffan igen Thomas duscha alla småbusar jag halvsov i soffan medans de kollade på shrejk(stavas det lilla träsktrollet så??)
vaknade till en stund efter de gått och lagt sig och uppdaterade bugaboo på www.kidzshop.se så nu ska lagret vara 100% klart ska bara fylla på med basklädslar sen är det klart!.Betalde lite räkningar med sen somna jag om igen!!
Förstår inte denna trötthet den går inte att övervinna hur mycket jag än försöker blä nu har jag haft två mardrömsdagar på kort tid,kanske känns det värre nu för jag har varit så himla pigg emellan.Har ju kunnat hålla mig vaken och skapligt igång hela dagarna så varför ska det bli sämre igen.Tänker inte ringa till dr igen han måste tycka att jag är för hemsk en gnällspik med noll tålamod!

Nu över till något helt annat,igår när vi skulle ta en promenad strejka Alicia helt och ville åka vagn(vilken tur jag har,älskar ju att köra vagn)ville åka Eddies vagn för den är så skön att sitta i och jag var inte nödbed älskar också camen den är vagnen NR1 för oss!!
Men döm om min förvåning när jag så hur mycket plats hon har i vagnen och hon sitter faktiskt jättebra och då ska ni veta att mina lilla Prinsessa en stor tjej!
Titta här vad gott om plats hon har under sufletten!


Min stora lilla Trötta tjej och min supervagn!

Måste ju även visa vad jag mer fick av mina underbara barn i MorsdagsPresent älskade Nathalie och Fiddelie ni är underbara!!


Nu ska jag försöka intala mig själv att jag mår bättre idag!

Ha en underbart fin dag alla!!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Nu är min frog fin: http://www.familjeliv.se/Hem/modestyclara/galleri.php



kram!

2009-06-02 @ 21:11:13



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback