Att vara deppig,nere...

Är det värsta som finns:(inget fungerar även om det ser så ut.
Man skrattar och ler,och låtsas som att allt är helt ok,frågar någon hur det är?kan man alltid skylla på huvudvärk om man ser lite hängig ut och gå vidare med ett litet leende fast allt rasar inuti!

Men vad man känner inuti är en helt annan sak,på jobbet då går det riktigt bra man hinner liksom inte känna efter utan dagen bara går förbi..
Värre är det när man kommer hem,för då kommer det dåliga samvetet:(....
Gud jag vill orka vara en bra Mamma,jag vill vara med mina barn och verkligen vilja det!!
Vill inte bli arg för minsta lilla,eller bara känna att det är jobbigt:(..Jag vill bara vara en Mamma!!

Jag vill inte säga sen bara för att jag inte orkar,för tid finns jag sitter ju här nu:(...

Detta ger mig så dåligt samvete och jag vet att jag kan ändra på det,men det är bara att ta steget och inse att jag behöver hjälp!!!
Jag är problemet här inte det som är runt omkring mig!!

Det är så svårt att inse sig själv tillfälligt förlorad,att man inte har kraft och ork!Att man själv inte har kontroll över sig själv och sina tankar och känslor!!
Man behöver hjälp!Man måste våga be om hjälp!För mig handlar det nog mest om att jag inte vill vara någon annan till last!

MEN....................


Jag vill inget hellre än att bli en bra MAMMA igen!!!En MAMMA som inte bara är där utan är det PÅ RIKTIGT MED!!

Snälla JAG ge mig kraft att göra detta till verklighet igen!!

ÄLSKADE BARN!!

Jag älskar er över allt annat och det ska ge mig styrka att ro detta i land!

 







Kommentarer
Postat av: furman

Sänk kraven på dej själv till att börja med, du vet det där talesättet att "hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete"! Och ha inte dåligt samvete, ibland är man arg och ibland orkar man inte allt, så måste det få vara för alla! Dessutom är du faktiskt inte frisk än väl, och det blir ju inte bättre av att ha dåligt samvete och tynga sig själv med en massa krav? :-o Styrkekram till dej!

2009-10-10 @ 11:22:11
Postat av: jessica

tack snälla rara Linda

Tror minsann du har helt rätt puss

2009-10-10 @ 11:33:45
URL: http://familjenkidz.blogg.se/
Postat av: Lindah

KRAAAAAAAAAAAM!

2009-10-10 @ 12:15:36
URL: http://www.grodfamiljen.se/
Postat av: camilla

jag vet hur du känner

jag lever i ett helvete med mig själv

men jag har tyvärr ingen som hjälper mig eller vil att jag pratar med dom. så jag får försöka fixa det själv... är jämt ensam hemma och ber jag mamma så blir hon sjuk..ekonomin är totalt kass och allt går sönder här nu har jag inget vatten brunen är torr. får bära från ån som går 1 km in i skogen och som sagt utan ekonomisk bra så finns inget annat att göra....till råga på det har even vatten pumpen i dag göt sönder.... jag kämpar på trots att jag är ensam... men en dag kommer det säkert bli bra igen...

kram på dig och du det blir bättre det vet jag för det blir alltid en glad stund i mellan allt elände.... arg ja det är jag och ler det gör jag såå alla som är runt mig inte ska bli sjuka...men inom mig där rasar jag samman snart om inget händer här.... fan vad jag babblar om allt men det liksom vil ur mig nu.....jag tycker så synd om er med allt och hoppas allt löser sig jessica och thomas ....

2009-10-10 @ 12:46:21
Postat av: jenny

ibland blir allting bara för mycket, o ju längre man går med det ju svårare är det att komma tillbaka i "normala" gängor igen.

de största kramar till dig - hoppas det vänder snart!

2009-10-10 @ 13:14:39
URL: http://hyperballad-poetry.blogspot.com
Postat av: Hanna

Att vara en bra förälder innebär att man visar sina barn hela sitt känsloregister. Det är viktigt att barn vet att man får vara ledsen, glad, arg, trött, lycklig osv. Annars blir de ju själva hämmade och går och bär på en massa känslor de inte vågar visa tror jag. Men det är självklart viktigt att man gör något åt sin situation om det är övervikt åt något håll i känsloregistret...Ni har det jobbigt just nu och då är det klart att det märks på er som föräldrar men tänk vilken bra lärdom det blir för era barn att tänka tillbaka på om några år när ni tagit er ur detta. Det är sånt de kan tänka tillbaka på när de blir vuxna och befinner sig i tuffa situationer, då kan de hämta styrka i minnet av vad ni tog er igenom :-) Fast jag förstår att det känns tungt!

2009-10-10 @ 16:46:43
Postat av: jessica

Vad jag är glad att ha vänner som er kram

Uppskattar era ord massor!!



puss

2009-10-10 @ 17:16:31
URL: http://familjenkidz.blogg.se/
Postat av: Fröken Maria

Ja du jessica. Det är lätt att säga: Sänk kraven! det är klart att mkt handlar om dina egna krav. vet hur det är ibland o då har jaga "bara" 3 barn. Man vill vara bäst hela tiden överallt. Men jag har lärt mig (periodvis)att det går inte. Det är heller inte ovanligt att tjejer i 30 års åldern hamnar i sådana här lägen, tankar, kriser eller vad du vill kalla det. Man måste bli bättre på att be om hjälp trots att man inget helre önskar än att de ska erbjuda sin hjälp trots att man inget sagt.

Vi måste alla bli bättre på att se vad vi faktiskt HAR gjort o inte på det vi inte har gjort. Ta hand om dig.

Och om ngn hittar lite skit i dina hörn så tyder det endast på att du gjort ngt roligare;-) KRAM

2009-10-11 @ 20:33:32



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback