F-ans jävla skit också!!

Ursäkta mitt extremt dåliga val av namn på detta inlägg:(men tyvärr är det exakt de ord jag har i huvet just nu.
Jaha vad har nu fått mitt humör gå rätt ner igen då:(...

Jo svin-influensa vaccinet!!

Alltså jag skulle aldrig förlåta mig själv om något skulle hända mina barn,att de skulle få influensan och bli jättedåliga och jag hade haft chansen att lindra detta..
Men så är jag så himla rädd för att de inte ska tåla vaccinet och det inte ska gå att häva det en allergisk reaktion är superliten chans att de får men tänk OM!! ja då skulle jag aldrig kunna leva med att jag kunde valt att inte ta det!
Tycker det finns så lite erfarenheter av detta vaccin,men samtidigt är denna svin influensan värst för barn och unga!

Varför finns det inget 100% säkert kort här,varför ska man tvingas välja mellan två osäkra kort när det gäller det bästa man har SINA BARN!!

Alltså nu behöver jag era åsikter att välja så det blir bäst för mina barn!
Så snälla ös mig med era åsikter och även berätta hur ni ska göra och hur ni kom fram till det??

Puss på er!



Kommentarer
Postat av: caroline

Du gör som du vill hjärtat men jag VÄGRAR ge sprutan till mina barn! Det är framstressat, vi vet inte ev biverkningar eller nått.- Jag vill personligen ha mer underlag och info innan jag trycker i mina barn skit.

2009-10-22 @ 07:57:48
URL: http://bombshellbaby.blogg.se/
Postat av: jessica

en del av mig caroline säger detsamma,men den andra att shit om de blir dåliga:o jag har ju två f.d astma barn+ en son som haft njursvikt och jag har giftstruma och min behandling tar bort mitt immunförsvar och så lilla Tjejen som tillhör riskgruppen hon med..

men fy säger som du pumpa i dem något de stressat fram i all hast och hur det än är de som gjort vaccinet tjänar stora pengar på det här,så hur farlig är denna baconsnuva egentligen??



ja hu vad klyven jag är:(



tack för du bollar med mig puss

2009-10-22 @ 08:23:36
URL: http://familjenkidz.blogg.se/
Postat av: furman

Jag tänker låta mina barn vaccineras. Tror/hoppas inte att de ger våra barn nåt som är farligt utan att de har forskat i det tillräckligt, med tanke på de komplikationer som influensan kan ge så vågar jag inte chansa.

2009-10-22 @ 10:54:00
URL: http://outwitter.blogg.se/
Postat av: Carro

Jag vågar inte heller chansa på att inte ta den el ge den till barnen. Först hade jag sagt att ingen av oss skulle ta den men eftersom vi ha en liten på 1 år som inte få den så känner jag att vi måste ta den, sen är jag grav igen och det gör ju att jag har varit väldigt osäker på om jag ska ta den. Men nu har jag bestämt mig nu tänker jag inte läsa mer om denna infleunsa el vaccin utan nu ta vi den och så få vi hoppas på det bästa. Jag skulle aldrig förlåta mig själv om barnen fick den, mina barn få alltid krupp vid förkylning så vad skulle hända med dom om dom fick den? Men jag kan säga att detta är ett av dom svåraste besluten jag någonsin har tagit i mitt liv! Kram

2009-10-22 @ 15:05:01
URL: http://carroreginblogg.se
Postat av: Natacha

Hejhej jag har redan tagit sprutan jag tyckte inte den gjorde så ont men sen dagen efter var jag hemma 2dagar från skolan för jag hade jävligt ont i armen mådde illa och det känndes som jag hade jätte hög feber jag mådde inte alls bra:S



om man inte tål ägg får man inte ta sprutan.!



//Yasmine

2009-10-22 @ 17:11:07
URL: http://natachahall.blogg.se/
Postat av: Ida

Hej. Du får tänka att vi har vaccinet av en anledning. Det är inte media som har bestämt det. Det är doktorer och annat duktigt folk som har bestämt att vi ska få vaccinet. Om det inte var säkert skulle det inte tillåtas i Sverige. Visst kan det bli biverkningar men så är det med alla vaccin. Så känner jag det iaf. Jag som jobbar på förskola ska apsolut ta det.

2009-10-22 @ 19:48:24
URL: http://zkorpan.blogg.se/
Postat av: Malin

Både jag och mannen är överrens att vi INTE kommer vaccinera våra barn... Hoppas att det är rätt val!

2009-10-22 @ 19:53:53
URL: http://vartradhus.blogspot.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback