Tjejer,Killar,Damer o Herrar

Tycker ni inte att det är lite konstigt det här med alla krav vi ställer på oss själva,krav som ingen annan bryr sig om.Krav som man gör för andra undermedvetet!Fast de kanske aldrig krävt det eller äns nämt det!!

Jag fyller mig med måsten från morron till kväll!Allt ska funka 100% går inte justera med en ynka procent för då faller allt!!

Missar jag ett av mina måsten för dagen så då går de andra år fanders med!!

Ehh är det klokt?!

Jag vill inte se ett dammkorn här hemma ((tänk onda tanke om det kommer någon och ser det))

Jag vill inte se en tvätthögpå badrums golvet eeh tänk om det kommer någon som måste gå på toan och ser det!!!!

Ingen disk för för en sekund efter vi ätet,finnas kvar,OMG om det kommer någon och ser det!!!

Barnen måste ha matchande kläder och vara rena inget kladd kring munnen,då måste jag ha en väldigt bra orsak till det!!!((busiga rufsiga i håret det är de av naturen,räcker att de lutar huvet mot soffan så förvandlas de till trollungar))

Golvet ska vara rent och helst nyskurat''alltid'

Barnens rum ska vara iordning och alla leksaker på rätt plats!!

Ja jag kan hålla på i evigheter och har säkert redan rabblat detta här på bloggen flera gånger innan så ni är söndertjatatde om mina måsten!!

Idag är min önskan att ni mina vänner talar om era måsten,för visst har ni också en massa måsten??

Ha en fin lördag söta ni!

Kraaam!



Kommentarer
Postat av: HUSnrNIO

Det är energikrävande att ha en massa måsten att leva upp till och som måste klaffa vareviga dag. Själv vill jag ha rent på golvet runtomkring i huset men det är inte för att ingen som kommer hit får se äckelsmulorna det är för att jag själv tycker det är just, äckligt. Smutsiga tvätthögar är av samma mått. Allt som ligger slängt på golvet över huvudtaget har jag svårt för. Men om jag är hemma hos ngn annan så bryr jag mig inte ett dugg om att det ligger kläder på golvet. De får ha det hur de vill och jag hur jag vill... Däremot alltför smutsiga barn och kletiga munnar har jag svårt för även hos andra barn. Ha en trevlig helg!

2010-02-27 @ 13:25:00
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: Carro

Åh vad jag känner igen mig, är precis likadan. Sen när detta krascha som när man nu är gravid och inte kan göra alla dessa måsten då mår man ännu sämre=( Gå runt här hemma och bli tokig på allt som ska göras och alla leksaker som man tillslut snubblar över för att lilla mamma inte är där och plocka efter dom...man borde släppa alla måsten ibland men så är det som du säger tänk om någon kommer hem och se alla kläderna i badrummet el diskbänken som jag har nojjor på att den ska vara klinisk ren jämt helst även när vi lagar mat=) JA ja knäpp är man men skönt att höra att man e' ju inte ensam=) Kram kram

2010-02-27 @ 15:59:26
Postat av: hanna

Jag har lite svårt för billiga kläder rodnar Vill helst att mina barn ska ha märkeskläder fånig Vill också ha snyggt och välstädat hemma men orkar inte riktigt upprätthålla det hela veckan så helst har vi bara folk hemma fre-lör-sön för städerskan är här på torsdagar... Mitt största problem är att jag blir stressad av att ha saker som ska göras, vill få undan saker på jobbet så fort de dyker upp vilket gör att jag vissa dagar bara sitter med tjuga bollar i luften och inte får något gjort :-(

2010-02-27 @ 16:01:59
Postat av: jessica

HUSnrNIO

Ja fy för de där äckelsmulorna iiieee de ligger på mitt golv nu och jag har ingen ork alls att ta ett varv med dammsugaren idag *Du har rätt i att jag städar nog med för min egen skull,hatar oreda*



Carro Förstår precis vad du menar,jag torkar bänken som en galning undertiden vi lagar mat,jag lagar oftast maten ihop med mina barn så det blir eeh lite kladdigt,då åker trasan fram med en gång;)



Hanna ooooj det är en last jag inte vågat nämna men nu måste jag ju,jag har med måste på märkeskläder till barnen,tusan vad jobbigt en herregud så kuuuul!

Jag funderar starkt på att skaffa en städhjälp 2ggr/mån här hemma,känner att jag är ganska stort behov avd et nu,när jag mår lite halvrisigt igen:(..

Det är ju så skönt att komma hem till ett rent hem.



KRAAAAM ALLA



2010-02-28 @ 21:01:27
URL: http://familjenkidz.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback