Kaffe.....

Är något som jag inte kan vara utan en ända dag,trots detta kan jag inte säga att jag gillar smaken av kaffe.
Jag älskar doften när man just öppnat ett nytt paket med kaffe,jag gillar när det bubblar i kaffebryggaren och jag älskar att sätta mig med en nybryggd kopp kaffe och njuta..
Men jag kan ändå inte säga att jag gillar smaken så jättemycket!


Är jag galen eller vad??

Nog om mitt kaffepladder:)

Jag hade en så otäck och konstig dröm igen,jag försöker förstå vad den betyder..
Kanske kan ni hjälpa mig...

Jag är på middag affärsmiddag på en finare restaurang med Thomas och ett par till(minns inte vilka) vi har en djup diskussion om ngt jag inte minns,min morfar kommer dit och jag följer med honom istället och vi har roligt som vanligt.
Sen är jag helt plötsligt tillbax med Thomas och det andra paret vi har inte kul utan det känns mer som ett måste,vi är på ganska ödsligt ställe med en sjö i närheten och helt plötsligt är vi mitt i ett äventyr med barnen,vi har så kul och tiden går..
Vi börjar fundera på att åka hem och nu bor vi i en husbuss,vi är på semester,thomas åkte hem lite före mig till husbilen och har med sig halva barnaskaran och  jag går hem med de andra..
När jag kommer fram sitter Thomas i en stor säng och en sida av  är alldeles dyngsur både kudde och lakan.
Thomas sitter på den sidan som är torr med en nyfödd baby och vaggar OCH det är då jag kommer ihåg HERREGUD jag har ju glömt mitt nyfödda barn hela dagen och det har fått ligga där helt övergivet och gråtit det är därför det är blött i sängen av kiss,svett och tårar,jag tar babyn i famnen och den får upp vällingen Thomas gett den och in kommer min Mamma o Pappa,Pappa tar babyn och den blir så glad och liksom gossar in sig i min pappa,mamma hon bli arg och tycker vi är äckliga som har en potta vid sängen.

Ungefär där vaknar jag!!

Känner mig hemsk som glömde den lilla babyn:(

Vad betyder detta??

Nä nu är det dags att åka till jobbet och hoppas inte jag glömmer ngn hemma nu''mardröm''

Lille Eddie har mått dåligt av sin astma inatt och tidigt imorse,nu mår han lite bättre och jag hoppas att det inte blir ngt mer av det:(


ha en fin dag alla fina!

Kram/J

p,s glöm inte att hjälpa mig att tolka min sjuka dröm!


Kommentarer
Postat av: furman

Jag tolkar det direkt som att du känner dig otillräcklig. Och det kan man ju nästan se i dina inlägg annars också, du jagar alltid med dammsugaren och moppen....tvättar städar och fejar, och har ofta dåligt samvete för att du inte orkar vara glad och rar hela tiden. Precis som alla vi andra - fast vi inte städar lika frenetiskt som du! ;-) Släpp på dina krav lite, och tänk på dej själv!/drömtydaren Furman

2010-01-29 @ 10:27:26
URL: http://outwitter.blogg.se/
Postat av: jessica

Linda vet du jag tror du har helt rätt!

kram

2010-01-30 @ 22:08:44
URL: http://familjenkidz.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback