Ja vad säger man..

Ni som följer min blogg vet att jag sålt mitt kök,men inte nu längre!

Åhh vad ogillar oseriösa köpare :-(...
Hade flera stycken som budat och denna köpare la 500kr över högste och jag lovade att det var ok,ville bara få sålt på köket 21.000kr fick jag för ett komplett kök..Affären var klar!

Handpenningen betalades in och jag talade om för de andra intressanterna att nu var köket sålt och tackade dem för visat intresse.

Innan vi gjorde klart affären (som alla förstår) talade vi om hur och när köket skulle kunna hämtas.
Jag skrev ett mail efter överenskommelse att köket hämtas nedmonterat talade om innan affären var klar att exakt datum för att plocka ner köket hade vi inte då det hängde på våra snickare ( vem vill stå utan kök i flera veckor med barn) allt var ok..men vi gissade på ca 1-3v och det var helt!Detta var kvällen den 14feb.

Mailade köparen den 20/2 att vi nu fått besked om att det kommer dröja ca 2v till innan nedmonteringen sker.
Det var ok!

Men sen genom ett under ringer snickaren i måndags kväll,medl att de kommer morgon därpå och fixar vägg m.mm och löper allt på bra blir det köket veckan därpå!

Jahaa nu är det bråttom,kök ska hämtas golv ska väljas hämtas och planeras!
Vi trodde ju vi hade 2v på oss,att hämta och fixa allt!Köksluckorna vi bestämt oss för är slut fort välja nya!
Så denna helg blev fullbokad från morgon till kväll :(..

Så mailar köparen idag och vill komma och titta på köket,vilket var helt ok!
Men denna helg är ganska fullsatt för att få allt klart till måndag!

Då är jag oseriös och typ oärlig för jag inte kan ta emot besök,jag sa att jag kan försöka få ihop det någon gång under lördag ev inte förräns på söndag.

Då fick vi inte röra köket och absolut inte plocka ner något innan han varit här och kollat och han skulle ha bevis på att vi tänkt plocka ner köket på söndag :-o...

Helt plötsligt vill han inte ha köket,han har inte tid att vänta och jag är oseriös osv....
Handpenning skulle han ha tillbaka på en gång,på sitt konto annars skulle han skicka en faktura till KIDZ "ehh kidz säljer inte kök än allafall :-D " dra allt vidare till länstyrelsen.
Vuxna människor,allt för att jag inte kunde visa köket utan att kolla upp en lucka!

Jaja nu står jag här villrådig och besviken,trodde köksaffären var klar och nu har jag tackat nej till bra bud på köket!

Vem är det som är oseriös?

P,s Handpenning är min säkerhet på att köparen verkligen vill ha varan,när köparen drar sig ur då är handpenning min! Eller hur?

ÄR det någon som vill köpa mitt kök för 18000kr komplett,nedmonterat och klart!



Kram snyggingar!



Kommentarer
Postat av: Fröken M

Handpenningen är utan tvekan DIN !! du har inte gjort något fel alls - jäkla idiot ! sånna som han borde inte få finnas !! SUCK

skickar styrkekramar till dig min vän ! <3

2011-02-25 @ 20:31:34
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Marie

Hahaha.... ursäkta att jag skrattar men ville han ha tillbaka handpenningen ???!!! Den killen hade inte mycket koll, lagd handpenning är lagd och tillhör därmed säljaren och som du själv skriver, den är ju din garanti.

Hoppas allt ordnar sig för er

2011-02-25 @ 21:26:50
URL: http://lyckansland.blogspot.com
Postat av: Jessica

Vilken idiot! Klart att handpenningen är din! Då akn inte denna sk mannen gjort några affärer över huvudtaget eller veta om Sveriges lagar....! Stå på dej Jessica, han kan gå vidare hur mkt han vill, du har räten på din sida. Han gör ju bara bort sej själv!

2011-02-25 @ 21:41:21
URL: http://jessicaroth.blogspot.com
Postat av: Kristina

Klart att han inte får tillbaka handpenningen, lagd handpenning är lagd! Du har rätten på din sida då detta är en privat affär, på privata affärer har man ingen ångerrätt/ öppet köp. En sak är att han ångrat sig innan han köpt hela köket men att att han har rätt att få tillbaka handpenningen... skitsnack!



Sv: Mysko att inboxen inte fanns på fb... Det jag undrade var hur mycket presentkortet som ingår i vagnen ligger på :-)? Tänkte komplettera beställningen med lite tillbehör och funderade därför på om jag kunde ta detta på presentkortet.



Kram!

2011-02-25 @ 23:42:27
URL: http://lillavaochjag.blogspot.com
Postat av: Mickan (tävling pågår!)

Men herregud, vilken idiot! Handpenningen ska du ju ha, affären var ju klar. Jag förstår mig inte på folk ibland alltså... Du kan inte maila de som lagt tidigare bud och höra om de fortfarande är intresserade? Hoppas allt löser sig.

Kramar

2011-02-25 @ 23:56:28
URL: http://angel-like.com
Postat av: Zara

SUCK, vad jobbigt!! Hoppas allt löser sig på ett perfekt sett och att han inte blir en jobbig efterföljar nu bara. Hoppas nästa köpare blir seriös och så himla skönt för er att få ordning på erat kök!!



Kram

2011-02-26 @ 07:37:46
Postat av: Fröken M

Åh va ja håller tummarna för att det löser sig och att de köper det istället !!

Hade vi köpt hus nu hade jag lätt varit spekulant, det där är ett kök HELT i min smak !! KRAMAR

2011-02-26 @ 09:24:17
URL: http://frokenmela.se
Postat av: floosan

Idiot var också min spontana reaktion. Klart det är han som gjort fel. Men va tråkigt. Hoppas ni finner en annan köpare. Kolla runt med dom som visade intresse. Håller tummarna att de ordnar sig. Kram

2011-02-26 @ 09:35:36
URL: http://blogg.mama.nu/floosan
Postat av: Andrea

Men vilket trassel!

2011-02-27 @ 20:10:52
URL: http://frusvensson.se



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback