Godmorgon friends..

Idag blev det ingen sovmorgon för MammaMu här,men trots att jag som vanligt kom isäng alldeles för sent
är jag ganska pigg,har fått i mig en kopp kaffe och ska snart ge mig i kast med min andra kopp innan jag väcker mina helt underbart goa busungar "de ska till dagis/fritids " och jag tror de ser lite framemot det..Mina älskade trollkorvar!

Har hunnit med att tvätta en maskin tvätt,ska hänga den innan jag åker,skurat köksgolvet och valt kläder åter barnen.
Packat extra kläder och nu ska jag ladda över bilder på båten åt Thomas :-)..

Sen blir det att bika iväg med Ingegerd mot bynn och en himla kul dag på kidz!!

Från en sak till en annan,brukar ni som har blogg få elaka kommmentarer bara för att provoceras?
Struntar ni bara i dem eller...? Ska man bemöta dem...?

Jaja...har man bekymmer av att jag finns så finns jag allafall :-D...

Ha nu en helt underbar dag,jag hoppas vi ses idag!!

Kramen ni alla goa!!



Kommentarer
Postat av: Fröken M

Det händer att de trillar in nån elak kommentar å och då, men tack och lov är det väldigt sällan !

Hoppas ni får en riktigt lyckad dag nu vännen - sälj så det ryker :) kramar



2011-07-28 @ 11:00:11
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Hanna

Jag tror alla med blogg råkar ut för knasbollar som inte ha rnåt bättre för sig än att racka ner på andra...tänk på att de antagligen är väldigt olyckliga eftersom de måste trycka ner andra för at tkänna sig bättre... ta ett djupt andetag och strunta i dem. Your blog your rules!



2011-07-28 @ 12:05:30
Postat av: JoHannah

Åh stora härliga familjen dagen till ära! Det ser så himla mysigt ut med stora familjer tycker jag. En sak som salgit mig den senaste månaden när ett par av mina vänner fått sina tvåor/sina sista och några andra berättat att de väntar sista är att det känns så skönt att vi inte vet när vi är klara med vår familj. Vi har inte på förhand bestämt hur många vi blir, det gör vi när vi känner oss fulltaliga.

Igår shoppade vi lite inne hos dig. Finns mycket fint och jabadabado sevisen blir en perfekt fördelsedagspresent (eftersom jag vet att farmor/farfar ska köpa barnkök och mormor/morfar bord och stolar-i rött och svart såklart=))

Ha en fin dag vännen och ta inte åt dig av att folk inte kan bete sig. Kram

2011-07-28 @ 15:14:01
URL: http://rockbarnettavlar.blogspot.com
Postat av: Mirka Norrström

Visst var det idag donkeyn skulle visas? Är såå nyfiken på den :-D

Jag har fått en del taskiga kommentarer och många av de bara för att provoceras och vissa av de från bara smått iq-befriade typer.... Oftast struntar jag bara i de men i vissa fall kan jag inte låta bli att "ryta" tillbaka eller tillrättavisa de....men det bästa är oftast ändå att inte lägga nån energi på de kommentarerna - får man inte mothugg så är det inte roligt att provocera heller ;-)

Många kramar till dig och din fina familj <3



2011-07-28 @ 19:32:15
URL: http://minbebis.com/blogg/tiobarnsmamma
Postat av: nyfiken

hoppas inte de va min kommentar som du tyckte va provokativ för jag skrev den med välmening ser ju att du har en del i tonåren och tycker kanske att de skulle kunna hjälpa till lite så slipper du ha det så stressigt....kommer själv från en fosterfamilj där vi va 8 barn o ungdomar där vi hjälptes åt. för även Du min vän har ju semester o behöver vila o hjälps man åt så får man ju mer gemensamtid till att göra roliga saker....



FÖRLÅT om du tog illa vid dig....kram



2011-07-28 @ 21:23:40
Postat av: ti

Jag brukar ta bort elaka kommentarer :/ Dels för att det blir lättare att ignorera dem då ;) men även för att jag inte tycker att det ger en särskilt trevlig stämning i bloggen av att ha sådana kommentarer publicerade. Att skriva något taskigt tillbaka tar ju bara energi och det är bättre att lägga den på något annat.



:love:

2011-07-28 @ 23:29:46
URL: http://the-baskerville.blogspot.com/
Postat av: Jessica

Finaste Nyfiken

nej nej jag menar inte dig :) jo mina barn hjälper mig en hel del,men oftast byter vi tjänster :-p barnen ska inte känna att de ska hjälpa till pga de är många utan för att vi ska hjälpas åt som familj..Lära sig att finans för varandra..Mirellah var barnvakt i onsdags när jag jobbade hon lagade mat och tog med sig sina sykon och åt glass i utbyte mot att hon fick marknadspengar :)..Kraaam/J



2011-07-29 @ 16:33:33
URL: http://familjenkidz.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback