Time for change...

Sömnlösa nätter oändligt långa dagar avlöser varandra!!
Sanningar och lögner möts,sorg och smärta och bitterhet!!
Stänger in sig i ett stort tomrum...

Jag måste vidare annars kommer jag dränkas sakta av mina egna tårar,det är så mycket man inte vet om sig själv och andra...Ännu mer som man kanske inte vill veta!!

Men jag vägrar att bli bitter,jag ägnade hela dagen till att fundera,fundera och fundera...
Min kamp är att hålla mig uppe för mina barn allt annat är mindre viktigt just nu!!

I måndags morse bokade jag en tid till en kurator ( som ni fina läsare gett mig råd att göra ) så jag har tagit ett steg fram för att kunna hjälpa mig själv...

När man tappar all form av livslust,glädje,tillit och tro att kunna se framåt...Då måste man välja den svåra eller den mindre svåra vägen!!

Jag har tagit ett beslut!!
Jag vet att jag valt rätt för hela dagen igår hade jag en mycket speciell fjäril runt mig ♥
Den nästan satt på min axel när jag drack mitt kaffe,snuddade vid min kind och lindrade min ensamhet en kort stund...den fanns där hela dagen och nu sitter den i mitt sovrum!
Jag vill tro att det är du älskade Pappa som finns med mig och söker lindra min sorg!



Change
Now it's time for change!
Nothing stays the same
Now it's time for change!



Kommentarer
Postat av: Jill

Tack för att du kommenterar!



Bra gjort av dig. För dina barns skull även mamma och syster. Inte att förglömma din sambo. Som sagt livet måste gå vidare fast det känns för jävligt just nu. Styrke kramar kommer här

2011-09-16 @ 09:00:29
Postat av: Helena Andersson

Heja heja heja!!!!!

Du kommer fixa detta!!!! Bra att du tagit klivet o vågat be om hjälp! Du behöver inte klara allt själv. Det är en styrka att be om hjälp - glöm inte det. Det är ingen svaghet att låta andra människor hjälpa en att hitta verktygen att klara av sin situation. Ni är inne i en av era värsta kriser nu och ingen kan begära att man ska kunna få allt att rulla på som ingenting hänt. Du är en människa Jessica - ingen robot.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att du känner att du får den hjälp du behöver. Så småningom hamnar du på rätt köl igen. Var rädd om dig!

Kramar.



2011-09-16 @ 12:30:59
Postat av: Helena Andersson

Heja heja heja!

Jag vet att du kommer fixa detta. Vägen är lång och inte spikrak, men det kommer gå! Jättebra av dig att tagit steget att be om hjälp. Det är en styrka att våga be om hjälp, ingen svaghet. Ingen kan begära att du ska kunna fungera som om inget hänt. Ni genomgår just nu en av era största kriser. Du är en människa Jessica - inte en känslolös robot.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att du känner att du kommer bli hjälpt. Så småningom hamnar du på rätt köl igen. Var rädd om dig.

Kramar



2011-09-16 @ 12:38:34
Postat av: Helena Andersson

Oj - såg att mitt inlägg kom med ett par gånger... Det var inte meningen. Det blev nåt fel när jag skulle posta, så därför trodde jag inte att det blev skickat....Ifall du tycker att jag är tjatig....

Kram



2011-09-17 @ 19:59:54



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback