Ikväll är jag en slagen hjälte...

Förlåt mina fina vän för jag inte tittat in här idag, men jag har kämpat hela dagen att hålla mig vaken!
Blev väldigt sent för en gammal tant som mig igår, var så rädd att jag skulle försova mig så jag vakna typ varann kvart de få timmarna jag faktiskt sov ;)..

Det var fest igår " och jag var inte bjuden " himla tur för mig för jag hade inte passat in där ändå :D.
Men mina stora troll var där och när det var dags att hämta hem dem vid tolvtiden så var det inte riktigt som vi hade trott!
Det var ett riktigt pådrag runt 220 ungdomar mellan 15-18 år ( de flesta under 16år ) polisen var tillkallad av grannen och ojoj säger jag bara!! Ungdomarna var lugna och det var inget bråk eller så, bara lite väl många i ett föräldrafritt hem ;) De sköte sig bra de jag kunde se!
Men det var barn överallt, ute på stora vägen ( som vi säger här ) där gick de omkring, riktigt otäckt då det är 90 där och typ ingen som håller den hastigheten!! PANIK kan jag lova! Thomas körde hem våra döttrar och Jonas och jag åkte efter Kevin och Christofer de var alla godkänt skick :) Tack för det mina godingar!

Något slog mig och gjorde mig både arg och ledsen inatt, det var runt 200 ungdomar någons barn som var ute mitt i natten polisen var där och ringde efter föräldrar som skulle hämta hem sina barn! VI såg inte en enda förälder mellan 01-03 på natten!!! Polisen sa att det är förängsligt vilka ursäkter föräldrar kommer med!!
"förlåt mig om jag missat någon förälder under denna tid vilket jag inte tror jag gjort" Jonas körde mellan 6-7 omgångar full bil med barn hem till sina föräldrar och polisen tog nog lika många med sig!!

Vad tänker ni med som struntar i era barn och hur de kommer hem?!
Personligen fattar jag det inte, när mina barn är ute sitter jag uppe som på nålar "livrädd att något ska hända dem" Jag kan bara inte koppla av och sova förrens de är i säng och i tryggt förvar!

Helt ärligt jag tycker det är skitdåligt att skylla på att man ingen bil har hemma, heller att man inte kan komma och hämta sitt onyktra barn när polisen ringer!! För fan sätt dig i en taxi, ta ett flyg spring dit eller låna grannens bil!! Inget skulle kunna stoppa mig från att åka omedelbums till mitt barn!

Dricka sig full så man inte kan köra bil när man har barn på vift på natten är för mig så jävla oansvarligt!

Usch på er föräldrar som inte orkar bry sig om det finaste ni har :(((

Vad tycker du?

Uppdaterar lite, då jag glömde att skriva att det kom några föräldrar som hämtade barn innan vi kom tillbaka vid ett tiden!! Rätt ska vara rätt!

Kommentarer
Postat av: Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

Håller med dig helt och hållet!



2012-04-15 @ 00:13:30
URL: http://caroliinea.bloggplatsen.se
Postat av: Victoria B

Bra! precis som du gjorde ska man göra. Har man ingen bil sätter man sig i en taxi och hämtar hem dom. punkt liksom!



2012-04-15 @ 02:54:49
URL: http://vickelido.blogg.se/
Postat av: Carola L

Det kan bli så tokigt det där. Jag har jobbat på en akutmottagning och det är många föräldrar som inte kommer dit när deras barn tagits in för alkoholförgiftning heller...



2012-04-15 @ 08:20:18
URL: http://mammamuh.blogg.se/
Postat av: Hanna

Åh det var verkligen en insats att ni körde hem andras barn. Ni är så godhjärtade! Heja er!



2012-04-15 @ 18:35:38
Postat av: Ingrid - Mamma till Zelda

Oj vad många ungar! Men jag håller med dej, att föräldrar inte tar mer ansvar! :(

2012-04-17 @ 17:44:35
URL: http://p0llys.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback