Vänligen, koppla in hjärnan innan ni börjar glappa med käften!

Jag läste det på facebook och det är så klockrent..Ni vet den känslan som man har i kroppen när man vet att någon/några försöker att smygsnacka skit om dig, du vet om det.....Men håller god ton för att inte explodera!!


Det är beklagligt att ett liv som är så kort och en del vill ägna den dyrbara tiden att sänka andra i tron att det höjer dem själva :D jag säger bara....Det kan ta flera år eller kanske bara några dagar men det kommer alltid ifatt var så säker!
Tyvärr så har de missat en sak, den som snackar skit med dem, gör det även om dem :D

Jag är helt säker på att den som snackar skit liksom fyller på bägaren med lite vatten varje gång och ju mer den fylls ju mer njuter skitsnackarna, ju mer de kan skada ju bättre mår de, förvränger allt för att det ska göra illa.....Men när bägaren är full, vad händer då?!

Jo, hut går hem!!

Bara en liten tanke så här på morgonkivisten ;)


Nä oj vilket tråkigt inlägg det blev nu "förlåt mig" men, men..Ni är väl vana med mina tråkiga inlägg vid det här laget och mina besökare ökar JIPPI!!

Välkomna alla nya och gamla, jag skulle bli superglad om ni skrev en rad så jag kan hälsa på tillbaks!

Kraaaaam!




Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag vet inte...är det inte rätt mänskligt att ventilera vad man tycker och säga saker som man kanske inte så gärna säger direkt till en person? Själv ska man vara en gås och låta allt rinna av :-)



2012-04-05 @ 13:11:05
Postat av: Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

Förstår inte meningen med att snacka skit..



2012-04-05 @ 15:30:02
URL: http://caroliinea.bloggplatsen.se
Postat av: Ingrid - Mamma till Zelda

Klockrent! Folk pratar så mycket skit om andra för att lyfta sig själva, men i själva verket så visar det bara hur tragiska de är!

2012-04-07 @ 11:28:24
URL: http://p0llys.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback