Det blev inte mycket sömn i natt..

Eddie har vrålat som ett lejon av smärta i benen igen och på det har han haft näsblod två gånger redan idag!!
Börjar bli orolig för min lille kille ♥
Han har haft så ont att han legat i fosterställning :( Förvisso har han typ 100 blåmärken på det benet så att det gör ont är väl inte konstigt i sig, men har aldrig tidigare varit med om att barnen kvidit av smärta i fosterställning för blåmärken!! Undra om det kan vara växtvärk?!...PÅ det är Fiddelie inne på tredje dagen med huvudvärk!
 
Igår var vi och fyllde på kyl och frys-Härliga känsla som infinner sig när det är gjort!
Meeen fy tusan vad platt plånboken vart ;). 
Godispåsen är till nästa lördag " haha" Hur många tror att det kommer finnas något kvar i den stackars påsen på lördag!?
 
Vart handlar du din mat?
Vilken är din favoritbutik att handla mat i, och för hur mycket handlar du mat för per månad?

Är lite nyfiken bara ;)
 
Kraaam och ha en fin Måndag och start på veckan!
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Caroline Andersson - Mamma till Elias

Vi har brukat handla på ICA förut, men nu har vi börjat handla på Willys då det blir MYCKET billigare, men det finns vissa saker som inte finns på willys som vi fortfarande handlar på ica som storpack blöjor, storpack med gammaldags idealmakaroner och storpacket med matris. När vi storhandlar brukar vi handla för 1300-1500, den här månaden blev det 1900kr. Men sen handlar vi mer saker som mjölk, bröd och allt annat som tar slut, så jag skulle chansa på att innan månaden är slut har vi lagt 2000-2500kr på mat, blöjor och hygienartiklar osv.

2012-07-03 @ 01:24:49
URL: http://caroliinea.bloggplatsen.se
Postat av: Ingrid - Mamma till Zelda

Ja det gör verkligen ont i plånboken att handla, men det är ju såå skönt när det är fullt igen överallt! Min favorit-affär är City Gross, och det ligger alldeles i närheten här. Innan dess handlade vi alltid på Willys :) Jag vet inte riktigt vad mat och allt går på numera, men i runda slängar så är det väl runt 3000 i månaden för oss tre. Och då är blöjor inräknat i det :) Men om jag skulle spara kvitton så blir det säkert mer! :-(

2012-07-04 @ 12:45:49
URL: http://p0llys.blogg.se



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback