Känslor..

Min dag har varit mycket märklig måste jag säga, är nästan lite i chock helt ärligt!
Jag försöker lära mina barn att alltid tala sanning och att man alltid tjänar på att göra det " visst en vit lögn, för inte såra någon med sanningen är väl ok"...eller?!
 
Jaja, men när vuxna människor har en sådan vild  fantasi att de till och med kan inbilla sig ha fört telefonsamtal som aldrig inträffat och inte en gång utan flera gånger!! Då är det bra mycket mer än vad jag kan acceptera!!
Kan inte gå in på detta just nu, men jag kommer göra det när tiden är rätt!!
Var så säker på att det här kommer jag gå till botten med, sparka på du...Men förvänta dig inte att jag ligger ner och tar emot!!
 
Förlåt att jag spottar likt en kobra här på bloggen, men när jag är arg och besviken då är jag det här med.
Alla känslor ska finnas med och kan inte försköna allt utan vill få ut det sååådär Bläääk! Nu har jag tömt mig på lite ilska allafall ;)..
 
För att göra inlägget lite läskigt med så ska jag visa en suddig bild på ett äckligt kryp i form av en fästing som satt sig fast på ett mycket oväntat ställe...Näää inga intima ställen :D Men bland ögonfransarna hade lille jäkeln satt sig fast på min lilla Skrutta Fiddelie " tur Annika är flink på fingrarna och kunde hjälpa oss att få bort den"
Sen vill jag förgylla dagens blogginlägg med min lille glada plutt Melwin som bakat så goda bullar på dagis som han bjöd oss på!! Han var så stolt och sprudlade av glädje när han visade vad jan gjort ♥
Finns det något så underbart som glada och stolta barn? Inte för mig allafall!
 
Nu är det sovdags här, efter en natt utan sömn med fylld med räddsla och ambulansfärder och en hel del oro!
 
GOD nattis med er alla!
 
Kraaaamen
 


Kommentarer
Postat av: Caroline Andersson - Mamma till Elias

Det är skönt att skriva av sig! Uscha för festingar, är så sjukt rädd för dessa kryp och om jag någon gång skulle få en på mig vet jag inte vad jag skulle göra... :o


2012-06-27 @ 01:27:59
URL: http://caroliinea.bloggplatsen.se
Postat av: Ingrid - Mamma till Zelda

vilken läskig fästing, skönt att ni fick bort den!

2012-07-04 @ 11:04:57
URL: http://p0llys.blogg.se



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback