Jag suger på att blogga...

Tycker verkligen synd om er som följer min blogg, jag ser att ni troget tittar in här varje dag!
För att mötas av årtiondets mest o-uppdaterade blogg, jag säger att jag ska skärpa mig hela tiden men sååå kommer det så mycket emellan :(..Ni lämnar så fina rader som jag alltid tänker jag ska svara på och att jag ska hälsa på hos er finaste vänner!

Ärligt så vet jag inte vart tiden tar vägen, jag vaknar busar med trollen och gör det där vanliga, bäddar, plockar undan, tvättar lite, fixar frukost och åker till jobbet, kommer hem och busar lite igen, kvällsmat, läxor och läggning av barn och en promenad med hunden hinns med några gånger under dagen med-Lite kvällsnack med mina stora troll och sen dunsar jag i säng...Så har den dagen gått och så håller det på dag ut och dag in, vecka efter vecka " undra om det är det som kallas vardag "..Helgen går åt till barnen och det jag inte hinner på vardagen ;)!

Jag gillar verkligen att blogga och att titta in här och se alla fina kommentarer, kan göra hela min dag så mycket bättre...Sååå nu vänner gör jag ett nytt försök och ska ge 100% igen och hoppas att ni kommer finnas kvar!

Finns du kvar min vän?

Kramar och tack för just du finns ♥





Kommentarer
Postat av: Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

Det är klart att jag finns kvar! :)



2012-05-14 @ 14:58:09
URL: http://caroliinea.bloggplatsen.se
Postat av: Ingrid - Mamma till Zelda

Det är klart vi är kvar! Det blir ju så ibland, allt annat kommer ju före och bloggen får man ta när man hinner och känner för det :) Jag är likadan!

2012-05-14 @ 15:01:36
URL: http://p0llys.blogg.se/
Postat av: Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

Tänkte tipsa om att jag startat en tävling i bloggen där man kan vinna ett presentkort värde 400kr på sovtex.se Men nu kunde jag inte kopiera in länken, men du kan iallafall hitta den under kategorin tävlingar i min blogg om det skulle vara intressant! :)

2012-05-14 @ 16:36:48
URL: http://caroliinea.bloggplatsen.se
Postat av: Hanna

Du ska ju bara blogga om du känner för det vännen



:love:

2012-05-15 @ 20:42:36



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Kommentar:


Trackback